Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Kao i na sve ostalo što čini život jednog čovjeka, tako zvijezde utječu i na kreativne sposobnosti, koje netko može imati u manjoj ili pak većoj mjeri.

Zvijezde i vladari planeta su dakle među glavnim „krivcima” za nečiji kreativni dar ili, opet, naklonjenost nekim drugim životnim opredjeljenjima.

Provjerite koliko ste veliki kreativac, bez obzira na to jeste li se ikada bavili takvim stavrima ili ne – možda će vam nebo otkriti nešto što do sada niste znali…

OVAN

Dominirajući planet Mars utječe na umjetničke aktivnosti, duhovni život i prirodnu agresivnost Ovna koji je impulzivan, nestrpljiv, agresivan i razdražljiv.

U poeziji mu nedostaje lirika i tananost, dok u slikarstvu brzo osmisli ono što poželi.

Ako je pisac, onda ima smisla za društvo, sistem i satiru, a bio bi veoma dobar karikaturist u grafičkoj umjetnosti. Sve u svemu, Ovan je tipičan vladajući znak, mada i u njemu ima izuzetnih umjetnika.

BIK

Venera je vaša dominantna planeta i usko je povezana s ljepotom, te daje te osobine i vašem znaku. Smatra se da pripadate zemaljskom znaku, ali da među vama ima vrlo velikih umjetnika.

Vezani ste za realnost i smatrate se jednim od najboljih čuvara Zodijaka. Kao umjetnici, Bikovi se uvijek vezuju za pozitivnu stranu života, odbacujući destruktivnost.

Iz svojih problema brzo nalaze rješenje bilo da su oni ljubavne ili socijalne prirode. Pisci u Biku su sporiji i pišu duge romane. Ako su pripadnici ovog znaka pjevači, imaju jak glas, a ako imaju imalo talenta, plodni su, genijalni i otkrivaju osnovne i vitalne vrijednosti.

BLIZANCI

Budući da ste zračni umjetnički znak, rođen pod Merkurom, vrlo ste obdareni spiritualnim i humorističkim duhom, ali i nestalni, zanimate se za sve što je suvremeno – politiku, svijet, socijalno stanje…

Rođeni ste za rad u sredstvima javnog informiranja, a imate dara i za pisanje. Karakteristično za vas je astralni dualitet – dvostrukost, kao, recimo, kod slikanja: na platnu se mogu primijetiti dvije teme zbog dvojnosti vašeg znaka.

Vaše omiljene teme će biti unutrašnja borba, potreba za kompromisom ili donošenje neke odluke.

RAK

Vaš znak je pun senzibilnosti, romantike i umjetničkog dara, pod utjecajem je Mjeseca koji još više povećava maštovitost i sanjarenje Raka. Ovaj vodeni znak je poznat kao veoma privržen porodici i djeci, s obzirom na njihovu plašljivost i nesigurnost.

Ako ste pisac, proslavit ćete značaj braka i porodice u romanima, a što se tiče slikarstva, teme se neće nimalo razlikovati od prethodnih.

Pjesnici u ovom znaku pišu nostalgične i melanholične stihove zbog utjecaja Mjeseca. Rakovi-pisci mogu lako stvoriti bestseler, jer im njihova intuicija pomaže da osjete trenutak objavljivanja njihovog djela, kao i potrebu i želju publike za onim o čemu pišu.

LAV

Vašom planetom vlada Sunce, dajući vam tako autoritet, sigurnost i moć. Ne volite nikoga tko je iznad vas, jer ste sujetni da bi se zadovoljili uspjehom. Često propuštate svoje šanse, previše svjesni svojih želja, ali i bez mnogo kreativnog.

Kao pisac, stvarat ćete ozbiljna djela, a kao glavnu ličnost birat ćete recimo, cara ili kralja, predsjednika ili neku drugu ličnost kojom bi zaintrigirali sve oko sebe.

Oduševljavate se opisom konflikata, autoriteta i drugog, kao osnovom dramske akcije. Imate puno smisla za literaturu, a ima vas i među glumcima i to – zvijezdama. Tipičan ste vatreni znak, što još više potencira vašu kreativnost i talent.

DJEVICA

Sve Djevice imaju oštar kritički smisao i prefinjenost u osjećanjima, što su bitne odlike njihove dominante – Merkura, koji često zajedno sa Saturnom rađa genije. Ne vole ništa prepustiti kolotečini, jer su njihovi planovi već predodređeni, a vrijeme pravilno popunjeno i iskorišteno.

To ih ne sprečava da stvaraju suvremena umjetnička djela, pa i apstraktna, na prvi pogled neshvaćena.

Njihovo poštovanje ljudske ličnosti pomaže im u realiziranju umjetničkih djela, premda su više skloni tehničkim naukama. Iako često univerzalni, Djevice su detaljisti i perfekcionisti, što se manifestira na razne načine.

Veoma su obdareni kritičkim duhom i odgovaraju im profesije vezane za kritiku, psihologiju i muziku. Sve loše osobine ovog znaka mogu ih kao i kod Riba odvesti u idealizam, bez svih očiglednih kontradikcija i osrednjosti.

Kliknite niže na broj 2 za ostale znakove

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn - Kupi ovdje

1
2
Prethodna objava21.-22.09. Split – Probudite svoju izvornu mudrost
Slijedeća objava“Postoje samo 2 dana kada se ništa ne može napraviti: Jedan se zove jučer, a drugi sutra.” – Mudrosti Dalai Lame
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here