Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Nitko ne voli biti ostavljen, ali svatko se na svoj način suočava s ljubavnim debaklom.

Osim karaktera, i od horoskopskog znaka ovisi hoćete li tiho patiti u svoja 4 zida ili ćete na svaki način pokušati bivšem partneru zagorčati život.

Otkrijte kako se ponaša žena u određenom znaku poslije raskida…

OVAN

Na svu sreću, patnja žene Ovna nije dugog vijeka. Kad joj partner priopći da odlazi, to je za nju svakako šok ali će zbog toga biti neraspoložena samo nekoliko dana. Poslije toga već staje na svoje noge, pravi planove kako i što dalje. Svo svoje slobodno vrijeme provodi u izlascima s prijateljima i posvećuje se aktivnostima kojima se je i ranije htjela baviti ali ju je veza sputavala u tome.

Čak i da se partner pokaje i poželi joj se vratiti, nju to apsolutno neće zanimati. Zašto bi se vraćala u prošlost kad već zasigurno postoji netko novi tko joj je zanimljiv i za koga želi da bude dio njezine budućnosti? Zato sve zajedničke slike s bivšim, darove i sve sitnice koje je vezuju za njega brižljivo skuplja – i ubacuje u prvi kontejner.

BIK

Ženu Bika izuzetno pogađa činjenica da je partner odlučio dići ruke od nje pa ga na sve načine pokušava uvjeriti da odustane od te ideje. Ona se nada da je to samo privremena faza i da će on shvatiti da griješi. Svojom upornošću, a neki bi rekli i konstantnim dosađivanjem, pokušat će ga vratiti po svaku cijenu.

Kada shvati da je to ipak definitivno kraj, ona je očajna, tješi se ogromnom količinom slatkiša i čestim zabavama sa svojim društvom. Neće biti raspoložena za flert, a kamoli za novu vezu dok propisno ne prežali prethodnu. A to ponekad baš zna potrajati. Pojedni Bikovi se toliko stope sa svojom samoćom da imaju dojam da im više nitko nikad neće biti potreban.

BLIZANCI

Ženu Blizanca uvijek iznenadi činjenica da je nju netko odlučio ostaviti, jer ona sebe smatra nezamjenjivom. Čim do raskida dođe, odmah obavještava svoje prijatelje što joj se dogodilo. Nekada od njih traži razumijevanje i savjet, a ponekad i da joj pomognu u kovanju paklenog plana kako da ga vrati. Ali po njoj nikad nećete primijetiti da pati, jer će i tada izgledati perfektno.

To će joj pomoći da ubrzo uleti u novu vezu, iako je svjesna da još uvijek nije preboljela bivšeg. Njoj neće biti važno da li joj se taj novi sviđa, najvažnije joj je da se on njoj divi i uzdiže je do nebesa. Ipak, uzvraća mu sličnom mjerom i ponaša se kao da je on jedini i najdivniji čovjek na svijetu.

160×600 text-47 lijevo

RAK

Žena Rak vjeruje u ljubav za sva vremena, onu romantičnu i divnu, a svaki čovjek s kojim započne vezu po njoj je onaj pravi. Zato rastanak s partnerom doživljava kao da joj je netko izmakao tlo pod nogama. U stanju je da danima sjedi u zamračenoj sobi, sluša glazbu koja je podsjeća na sretna vremena s bivšim, zuri bez prestanka u zajedničke slike i plače do iznemoglosti.

Naravno da će pokušati u više navrata komunicirati s njim, ali to najčešće samo još više pogorša situaciju. Potpuno slomljena, opsesivno će razmišljati zašto se to baš njoj dogodilo i smatrat će da za nju uopće nema nade, te bi bilo bolje da ostane sama. I zaista, treba proći duži period da bi poželjela opet biti u vezi.

LAV

Čak i kad joj srce krvari što je ostavljena, nju će još više boljeti njezin povrijeđeni ponos. Zato vjerojatno nitko neće ni saznati detalje prekida njezine ljubavne veze. Ponašat se toliko samouvjereno i bit će gorda da će okolina misliti da je ona ta koja uvijek ostavlja. Lavica boluje u sebi, dok se svijetu predstavlja kao fantastična žena od čelika koju ništa ne može uzdrmati.

Zahvaljujući svojoj karizmi, zavest će svako muško koje joj se nađe u blizini. To flertovanje će joj izuzetno prijati, jer će pomoći da njezin slomljeni ponos zacijeli, ali slomljeno srce će ipak morati još malo pričekati. Ona je više za još 10 avantura nego za jednu ali vrijednu pravu vezu.

DJEVICA

Ostavljenoj Djevici je prije svega povrijeđena sujeta. Količina emocija koje ima prema bivšem odredit će stupanj osmišljavanja paklenih planova za osvetu. Međutim, koliko god ti planovi bili ambiciozni, najčešće ih ne realizira jer ipak želi ostaviti dojam odmjerene dame koja drži do sebe, ma koliko da je povrijeđena.

U prvo vrijeme će se povući u sebe u svom životnom prostoru pa će obaviti generalno čišćenje stana i izmijenit cjelokupan raspored namještaja. Kad joj bude malo bolje prijeći će na vlastito preuređivanje. Vrlo je moguće da ubrzo poslije raskida uleti u novu, ali neobaveznu vezu. Kada se odvaži da se ponovno posveti vezi, bit će prilično nepovjerljiva i stroga prema partneru.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2

1
2
Prethodna objava11 PRAZNIH PRIČA u koje počinjemo vjerovati kada se vratimo bivšem partneru – Ne nasjedajte!
Slijedeća objavaŽelite li više ljubavi i sreće u svom životu? Evo kako ćete to postići!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here