Foto: pixabay.com

Razmišljaj „široko“ i živi „visoko“. Tajna je: imati jak mentalni stav, koji stvara neprekidan život u izobilju i imati energiju svog životnog prostora u svojim rukama.

Stav je najvažnija životna strategija.

336×280 lijevo text-54

Zdrava prehrana, fizička aktivnost, zdrav dom, dobra komunikacija, lijepa odjeća, jesu samo neke od stavki kojima se doseže najbolja verzija sebe.

Strategiju svog života treba praviti na vrijeme, pametno i djelovati lagano, bez iracionalnih misli da se to postiže samo ako se ima novac.

Sebe treba u kontinuitetu programirati na prosperitet i time odbaciti mogućnost razmišljanja da ćete u bilo kojem trenutku raspolagati ograničenim resursima. Svoj dom treba gledati kao bazu životne energije i inspiracije, te i u skladu s tim, raditi na njemu.

Potrebno je svoje tijelo osjetiti, pratiti koja mu hrana godi i vježbati. Učiti sisteme dobre komunikacije i provoditi ih u djelo.

Lijepo se obući svakog dana, jer ćeš time sebi pokloniti osmijeh ispred ogledala.

Navedene stavke strategije dobrog i zadovoljnog života mogu postati i Vaša realnost.

160×600 text-47 lijevo

Interijer izobilja

Sve prostorije u Vašem domu trebaju biti namještene i uređene barem s malom dozom elegancije. Dobar ukus stvara prosperitet. Čistoća je neizbježna. Dobar miris prostora djeluje na osjetila. Lijepi ukrasi unutar istog daju stimulans osjećaju obilja.

Ponekad je samo sitnica potrebna da biste kreirali eleganciju dnevnog boravka, a sitnica može biti u vidu: jednog plišanog jastuka, napisane zidne afirmacije, šarenog cvijeća, itd. Prozori pružaju pogled u budućnost, unose svjetlost. Deko zavjese na prozorima stvaraju yang energiju i čuvaju dom od pogleda radoznalih ljudi.

Stvarajte izobilje u Vašem domu, radeći na njegovom interijeru. Postavite unutar doma mali stolčić, lampu i knjigu na njega. Time ćete privući energiju učenja, otmjenosti, napretka.

Stvorite dom u kojem živite među stvarima koje volite, a to je suština života u izobilju.

Miran um se stvara zadovoljstvom onim što imaš. Cijeni svoj namještaj, ukrase, prostor, kvadraturu, jer time stvaraš dobre vibracije i frekvencije za još „više“. Povremeno premještaj namještaj, jer time pokrećeš i mijenjaš postojeći energetski tok u domu.

Postavi mali oltar na jedan stolčić – oltar izobilja. Time stvaraš energetsku točku moći između dvije vladajuće energije, neba i zemlje.

Hrani se “gospodski”

Prije nego što sjedneš za trpezarijski stol, isti sredi vizuelno tako da izgleda moćno. Male posudice s raznovrsnom hranom daju osjećaj ispunjenosti.

Nikada ne pomišljajte o neimaštini, jer negativne misli stvaraju ograničenost resursa. Objedovati u izobilju daje osjećaj snage i samouvjerenosti.

Obuci se lijepo

Počasti sebe dijelom nove garderobe, koju možeš da priuštiš u tom trenutku. Lijepo i uredno se oblači. Oblačenje predstavlja jednu od strategija kojom možete iskazivati izobilje.

Što više pažnje posvetite lijepom oblačenju (ne skupom), to više energetski podižete sebe. Izobilje ne podrazumijeva skupu garderobu, niti skupe torbe.

Programiraj sebe za prosperitet:

* odbaci sva moguća ograničenja u svojim mislima,

* kreiraj stav podizanjem samopouzdanja,

* druži se s ljudima koji posjeduju mentalitet obilja,

* divi se drugima i njihovim uspjesima,

* pažljivo biraj kako ćeš provoditi vrijeme,

* stvori okruženje izobilja,

* svoj dom preuredi i novim deko detaljima promijeni energiju interijera,

* živi punim plućima, te svakodnevno udiši „obilje“: zdravlja, sreće, zadovoljstva, poštovanja, uspjeha, jer da bi postigao obilje, moraš raditi na njemu.

Sandra Drinčić/alternativainformacije

Želiš znati kako privući obilje?
Nazovi ATMA stručnjake!


Widget not in any sidebars

Milijana

MILIJANA


DUHOVNI MEDIJ, ANĐEOSKE KARTE, NEGATIVNE EMOCIJE I BLOKADE, KARIJERA, LJUBAV, PRIVLAČENJE OBILJA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 02
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 149 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaVenera opozicija Saturn (22. – 29. 07.): Veliki povratak stare boli iz prošlosti!
Slijedeća objavaTEST: Mistični kvadrat koji vas najviše privlači nosi poruku u vezi budućnosti!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here