Kristali imaju sposobnost apsorpcije, spremanja, pojačavanja i prijenosa energije. Energija kristala spaja se s našom vlastitom energijom i ‘diže’ nas svojim visokim vibracijama.

Ovaj moćni i praktični set sadrži 7 kristala dimenzija cca 2×3 cm :

Gorski kristal

Širok spektar djelovanja. Pogodan za žile, olakšava rad srca, dovodi kisik u mozak, sprječava infarkt, stabilizira krvni tlak. Koristi se za jačanje energetskog polja i meditaciju.

Ametist

Pomaže kod glavobolje i migrene, pomaže kod menstrualnih problema, pojačava pamćenje, regulira krvni tlak, dobar je protiv debljanja. Smiruje srce i čuva živce. Loše misli pretvara u optimizam. Pogodan za meditacije.

Sodalit

Smiruje živce i jača imunitet. Pomaže kod lupanja srca i straha. Pruža emocionalnu ravnotežu, veće samopouzdanje i hrabrost.

Rozenkvarc

Štiti od srčanih bolesti, pomaže u regeneriranju kože lica i tijela, regulira niski krvni tlak. Odličan je kod problema s nesanicom, ublažava shizofreniju. Jača osjećaj vjernosti i ljubavi. Općenito jača smisao za ljepotu.

Leopardova koža

Uklanja traume, negativne utjecaje okoline i obitelji te sve suvišne i nepotrebne situacije, kao i slične situacije u kojima se ne znamo postaviti i u kojima se osjećamo žrtvom.

Responsive text-52 horizontalKarneol

Snižava šećer, poboljšava krvotok, regulira krvni tlak, pomaže kod paradentoze, jača oči, čisti kožu, regenerira krvna zrnca, potiče cirkulaciju u krajnjim dijelovima tijela, oslobađa srce pritiska.

Jaspis

Liječi unutarnje organe (jetru, žuč, bubrege, slezenu), čisti kožu i čuva od kožnih alergija. Jača imunitet. Psihički inspirira i pruža veću životnu radost.

Preporuka za korištenje:

  • Osim prilikom korištenja u kristaloterapiji, naša je preporuka da istovremeno nosite/koristite najviše dva ili tri kristala. Preveliki broj kristala može izazvati prolazne nuspojave u obliku nervoze, mučnine, glavobolje i osipa na koži.
  • Kristal možete nositi u džepu i/ili ga noću postaviti na noćni ormarić.
  • Kako kristal ne bi izgubio svoju energetsku funkciju i postao „komad nakita“, svakako vodite brigu o njegovom čišćenju i održavanju prema priloženim uputama.

Čišćenje i održavanje kristala:

Prije prve upotrebe kristale ćemo preko noći zakopati u šačicu soli. To može biti staklena, keramička ili plastična posuda koju kasnije nećemo koristiti u domaćinstvu.

Osim zračenja, kristali imaju i sposobnost upijanja energije, bilo pozitivne ili negativne. Zbog toga ih je potrebno povremeno očistiti pod mlazom tekuće vode u trajanju nekoliko minuta. Kristale ćemo potom ostaviti da se prirodno osuše.

Zbog održavanja energetske ravnoteže, povremeno ćemo za vrijeme punog mjeseca kristale preko noći ostaviti da leže na zemlji ili ih izlagati direktnoj sunčevoj svjetlosti. (Izlaganje ametista sunčevoj svjetlosti ne smije trajati dulje od 20 minuta jer u suprotnom počinje blijedjeti!)

Ukoliko je moguće, kristale ćemo držati podalje od izvora elektromagnetskog zračenja (elektroničkih uređaja) i direktnog kontakta s drugim ljudima.

Responsive text-52 horizontalp1010383Set kristala za čakre

Set sadrži 7 kristala dimenzija cca 2×3 cm

Cijena: 120 kn

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objava10 stvari koje trebate znati ako patite u negativnim obiteljskim odnosima
Slijedeća objavaStižu DAROVI NEBA – Astro prognoza od 18. veljače do 18. ožujka
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here