Foto: pixabay.comIskoristite energiju planeta koje vladaju danima u tjednu. Pogledajmo što donosi koji dan:

Ponedjeljak – vladavina Mjeseca. Luna je prilično pasivna planeta, naglašava emocije zbog čega smo osjetljiviji nego inače. Manje je volje i akcije, bez obzira što je početak radnog tjedna, ali obaveze se moraju izvršiti. Ponedjeljak i Mjesec su dobri za obnovu nekih kućnih sitnica, jastučići, posteljina ili prekrivači. Nikako ne plaćajte račune ponedjeljkom. U smiraj dana zapalite bijelu svijeću, obratite se Mjesecu i poželite želju vezanu za obitelj ili kuću.

Utorak – vladavina Marsa. Kako je ovo ratnik, borba, akcija, dan je povoljan za realizaciju planova. Budite neustrašivi i puni samopouzdanja, zato maksimalno iskoristite potencijale ove planete. Ako planirate kupovinu novog namještaja, neka bude utorak. Kupite ruže ili karanfile za vazu. U sumrak obucite nešto crveno.

Srijeda  – vladavina Merkura. Tada valja kupovati novine, knjige, telefone ili računala, te sve što ima veze s prometom i komunikacijama, kao i s novim informacijama. Obucite se u pastelne boje, te obavezno dodajte neki žuti detalj koji će vam popraviti raspoloženje.

Četvrtak – vladavina Jupitera. Njegove boje su plava, zelena i ljubičasta pa ih ovog dana ponesite, naročito ako imate važne dogovore. Kako ova planeta nosi radost i zadovoljstvo, sve što se započne imat će dobre izglede. Dan je idealan za kupovinu luksuznih stvari koje ne moraju biti preskupe. Time šaljete univerzumu poruku o luksuzu pa će vam omogućivati uvijek takve stvarčice. Družite se ovog dana.

Petak – vladavina Venere. Dan ljepote, glamura, ljubavi. Ukoliko ste planirali neke kupovine za kuću, neka to budu ogledala ili stolne lampe. Prostor oplemenite ružama ili božurima. I uživajte.

Subota – vladavina Saturna. Konzervativni Saturn voli antikvitete i prirodne materijale pa priuštite sebi tako nešto. Sjetite se rođaka, bliže i dalje porodice, pozovite ih na druženje. Pravo je vrijeme za ritual boljeg poslovanja pa napišite plan i program za bolje aspekte u poslu, i datum do kojeg ćete to ostvariti. Stavite taj papir u neku torbicu sa satom koji ima kazaljke i sve to stavite na neko skrovito mjesto.

Nedjelja – vladavina Sunca. Mentalno se kupajte u sunčevoj svjetlosti, izađite van, obasjajte se tom energijom. Kada dođu zimski dani, upalite sva svjetla u kući i unesite neko žuto cvijeće. Ne radite ništa, odmarajte se i ugađajte sebi.

Nevena Đukić/astroportal

SAVJETNICI

ATMA SAVJETNIK - BRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

23 POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaMuškarac slijedi Erosa
Slijedeća objavaPovratak sporih planeta: Važni periodi u vašem životu – gdje se sada nalazite?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here