Foto: Dingzeyu-Li/unsplash.com

160×600 text-47 lijevo

Vrlo je oslobađajuće iskustvo kad ste u mogućnosti živjeti život sa stavom, bez očekivanja.

Kada imate očekivanja, imate unaprijed stvorene ideje o tome kakve bi stvari trebale biti. Očekivanja stvaraju  strah jer mislite kako se ono što želite može i ne mora dogoditi.

Kada nemate očekivanja, možete se samo prepustiti toku svemira i ne biti vezani za rezultate. Svaki ishod može vas približiti većoj realizaciji svojih želja.

Kada ste vezani za rezultat, možete očekivati da će se stvari dogoditi u određeno vrijeme na određeni način. No, kada se to ne događa u očekivanom vremenu ili na očekivani način, dolazi do osjećaja straha. Zato je bolje nemati očekivanja kada i kako će se manifestirati postavljena namjera.

Strah, sumnja i briga su zadnje stvari koje želite doživjeti u procesu manifestiranja želje. Zato je najbolji način za stvaranje onoga što želite – odvajanje.

Djelujte u skladu s onim što vam srce govori, ali ne sudite ispravnost svojih postupaka po rezultatima koje ste dobili. Dokle god su vaši postupci temeljeni na svrsi, ono što ste učinili je ono što ste trebali učiniti bez obzira na ishod.

Kada je svemir u procesu postavljanja stvari za ostvarenje vaše namjere, moglo bi se ponekad činiti kako nešto ne funkcionira. Zbog vaših očekivanja kako bi se stvari trebale dogoditi mislite da ne funkcioniraju.

Ali zapravo ne vidite cijelu sliku, jer ono što vidite je samo dio veće sheme događaja gdje sve zapravo funkcionira onako kako treba.

Očekivanje daje boju percepciji stvari. Ne vidite kako stvari zapravo funkcioniraju kada očekujete da će se dogoditi na određeni način. Time se onemogućuje prepoznavanje svega dobrog što nam dolazi i uzrokuje da ga odgurnemo misleći da je to zlo.

Bez predrasuda koje ograničavaju vašu percepciju, vi ste u mogućnosti prihvatiti ono što vam dolazi kao dio rješenja i realizacije onoga što zaista želite u životu. Vi ste u mogućnosti primati i ne opirati se istini i ljubavi. Mnogo puta se osjećamo obeshrabreni kada se stvari ne događaju onako kako želimo da se dogode.

Možda čak i izgubimo nadu misleći kako nam nije suđeno pa čak i odustajemo jer mislimo da je uzaludno. No, mi ne shvaćamo da smo u procesu i da će sve što dolazi proći i odustajemo u trenutku u kojem smo najbliže ostvarenju  više nego što smo ikad prije bili.

Otpustite očekivanja, tako da se možete predati procesu i pustite da rezultat dođe na pravo mjesto, na pravi način i u pravo vrijeme. Kada ne znamo kako će stvari stvarno ispasti, moramo vjerovati. Nema potrebe za nadom kad već znamo kakav će biti ishod.

Jedina nada koja vam je potrebna je očekivanje da se sve događa za dobro, a ne za zlo u vašem životu. Možete očekivati dobro bez obzira na ishod. Očekivati dobro znači vjerovati da je Bog dobar i da Bog nikada ne griješi, to je razlog zašto nas nada nikada neće razočarati na kraju.

Najbolji način življenja života je da živite kao malo dijete, bez brige i očekivanja. Samo radite ono što vam donosi radost i izražavajte sebe bez straha u svakom trenutku. U potpunosti prihvatite sebe i ono što se događa bez prosudbe. Vjerujte da ste uvijek vođeni i ne postoji ništa što će vas spriječiti da postignete sve što doista želite.

Vi ste slobodni da u potpunosti živite u trenutku, bez brige za budućnost. Živite sa stavom bez očekivanja i doživjet ćete više slobode nego što možete zamisliti. Neuspjeh vas više ne može zaustaviti jer on više ne postoji u vašoj percepciji.

Možete nastaviti raditi ono u što vjerujete samo zato što ne očekujete određeni ishod, već samo izražavate istinu koja je u vama. Vi ste u mogućnosti otpustiti sve negativno i ništa vas ne sprječava da idete u smjeru ostvarenja vaših želja.

Kad nemate nikakvih očekivanja, vi prepuštate ishod Gospodinu. Uvijek možete dobiti puno više kada nemate očekivanja, jer je Bog u stanju učiniti više od svega što možete i pomisliti.

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Ostavite ishod u Božjim rukama dok djelujete u skladu ostvarenja vaše želje. Prepustite se procesu i znajte da dobre stvari dolaze k vama kad ih najmanje očekujete.

U kontekstu bez očekivanja, što znači ne biti vezan za ishod, možete očekivati ono što želite da se dogodi, ali također treba očekivati da se bilo što može dogoditi. Stoga to je stanje neočekivanog očekivanja. Osoba treba imati opušteno i samouvjereno očekivanje da će se njena želja ostvariti.

Nemojte očekivati očekivani ishod, ali očekujte da će se vaša želja manifestirati.

Izvor: wisdompills

drvo sreće – ex unisex

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

 

 

Prethodna objavaMolitva se “prima” tek iz trećeg puta
Slijedeća objavaOVO sprječava većinu ljudi da zarade veću količinu novca!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here