Iz poštovanja prema sebi ne vraćaj se onima koji su te već ostavili!

0
4384
Responsive text-52 horizontalIz poštovanja prema sebi ne vraćaj se onima koji su te već jednom ostavili i gledajući tvoje suze samo otišli bez riječi.

Ne vraćaj se onima koji su uživali u tvojoj ranjivosti jer su na taj način mogli raditi ono što su htjeli bez straha da ćeš im vratiti ili zaustaviti ih u njihovim namjerama. Ne vraćaj se onima koji su neprestano mijenjali svoje osjećaje prema tebi pa te jedan trenutak zasipali onim extra pozitivnima osjećajima, a trenutak kasnije onim najgorima što mogu biti.

160×600 text-45 desno

Iz poštovanja prema sebi ne vraćaj se onima koji su ignorirali tvoje pozive izvlačeći se da nisu čuli ili znali. Čuli su ali tvoji pozivi u pomoć nisu bili prioritet, nisu bili čak ni među prvih deset. Ne vraćaj se onima koji su prelazili na drugu stranu ulice kada bi te vidjeli želeći te zaobići jer su bili neki drugi planovi i neka druga računica. Ne vraćaj se onima koji su očekivali da ćeš im uvijek biti na raspolaganju a tebi se nikada nisu stavili na raspolaganje.

Iz poštovanja prema sebi ne vraćaj se ni onima koji su te obasipali lijepim riječima i poklonima a varali gdje god su mogli i stigli, jer su vjerovali da će njihova igra trajati vječno i da je nećeš prozreti. Imaj poštovanja prema svome srcu kojemu ne možeš odrediti koliko može izdržati i podnijeti i sebi kome ćeš u budućnosti morati objasniti zašto si se stalno vraćao na iste pogrešeke i zašto ništa od njih nisi naučio.

Uvijek se sjeti onoga što te je slamalo, bacalo u očaj i depresiju i shvati da ti drugi put to ne može donijeti sreću i radost. Vjeruj iskustvu života i manje ćeš doživjeti uzastopnih razočaranja jer ljudi se rijetko kada promijene. Istina je da svakome treba dati drugu šansu ali ne da budeš dokrajčen nego da iz opreza provjeriš da li je pred tobom stvarno druga osoba. Iz poštovanja prema sebi ne vraćaj se tamo odakle si jednom bio protjeran.

Mario Žuvela, savjetnikuspjeha.com

Responsive text-61LJUBIČASTI SAN NARUKVICA – LAXMI

KOLEKCIJA ISCJELJUJUĆI NAKIT - Ljubičasti San

Narukvica od ahata, hematita i ametista

Ahat pruža unutarnju stabilnost, mirnoću i zrelost.

Hematit dovodi u harmoniju um, tijelo i duh.

Ametist je kamen duhovne čistoće, mudrosti i meditacije.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

PODIJELI
Prethodna objavaŠto ste prvo ugledali na ovoj slici? Odgovor vas može vrlo iznenaditi!
Slijedeća objavaPrekrasni đavolji odvjetnik – Znak Zodijaka za 5+
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here