Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Zakon nevezivanja nije u suprotnosti sa zakonom namjere i želje, jer on ne znači da je potrebno odustati od namjere ostvarenja svoje želje, nego od vezivanja za rezultat.

Vezivanje je zasnovano na strahu i nesigurnosti, a potreba za sigunošću zasnovana je na neznanju o tome što je naše Jastvo.

Jastvo je svijest koja zna kako zadovoljiti sve svoje potrebe. Vezivanje nastaje iz svijesti siromaštva, jer vežemo se samo za simbole, a simboli s u prolazni (automobili, kuće, poslovi, bankovni računi, partneri,…).

U nevezivanju se nalazi stvaralačka sloboda i prava svijest bogatstva koja predstavlja sposobnost stjecanja svega što želimo, kad god to želimo i uz najmanji napor. Biti utvrđen u tom iskustvu znači biti utvrđen u mudrosti neodređenosti.

Potraga za sigurnoću je privid i vezivanje za znano. Znano je naša prošlost. U tome nema evolucije, a kad nema evolucije nastaju zastoji, entropija, nered i propadanje.

Neodređenost znači da svakog trenutka svojega postojanja koračamo u neznano, a što je polje svih mogućnosti, uvijek novo, svježe i otvoreno stvaranju novih očitovanja.

Bez neodređenosti i neznanog, život bi bio ustajalo ponavljanje iznošenog sjećanja. Nije potrebno imati potpunu i krutu zamisao o tome što ćemo raditi slijedećeg tjedna, mjeseca, godine. Ako imamo vrlo jasnu zamisao o tome što će se dogoditi, vezani smo za to, a time smo isključili cijeli opseg drugih mogućnosti.

Iako postoji namjera kretanja u određenom smjeru, odnosno cilj, uz neodređenost možemo promijeniti smjer u bilo kojem trenutku ako pronađemo bolji ideal ili nas privuče nešto drugo. Tako ćemo manje forsirati rješavanje problema, što će nas otvoriti drugim mogućnostima.

Zakon nevezivanja ubrzava cijeli proces evolucije i kad ga razumijemo nemamo potrebu silom tražiti rješenja. Kad rješenja tražimo silom, samo stvaramo nove probleme. Kad obratimo pozornost na neodređenost i očekujemo da se rješenje pojavi iz kaosa i zbunjenosti, uočavamo prigodu.

Svaki problem na kojeg u životu naiđemo, sjeme je prigode za stvaranje većih dobrobiti. Možemo biti budni za prigode utvrđujući se u mudrosti neodređenosti. Kad naša spremnost susretne prigodu, rješenje će se pojaviti spontano.

Iz toga nastaje ono što se često naziva “srećom”. Imati sreće znači samo da je došlo do susreta spremnosti i prigode. Kad je to dvoje zajedno, uz budno svjedočenje kaosa, pojavljuju se rješenja koja će potaknuti našu evoluciju, ali i svih onih sa kojima dolazimo u kontakt.

Narednih 7 dana aktivirajte zakon nevezivanja čineći slijedeće korake:

  1. Dozvolite sebi i svima oko sebe da budu kakvi jesu. Nemojte kruto nametati rješenje problema i na taj način stvarati nove probleme. U svemu sudjelujte bez vezivanja.

  2. U svaki doživljaj ugradite neodređenost. Što više bude neodređenosti, to ćete više osjećati sigurnost na svojem putu prema slobodi.

  3. Zakoračite u polje svih mogućnosti koje nastaje kada ste otvoreni beskonačnim izborima. Da ste zakoračili u to polje znati ćete po doživljenom osjećaju čarolije, zabave, pustolovine i tajanstvenosti života.

Izvor: Osobnisvemir.hr
Prenosi: alternativainformacije.com

Responsive text-61
Otvorite srčanu čakru, rasplamsajte ljubav!

Artwork by Daniel B. Holeman

Pregled vaše energije na daljinu i balansiranje čakri.
Savjeti za istinski oporavak ljubavne veze.
Očitanje energije vašeg trenutnog ili bivšeg partnera, odnosno bilo koje osobe kroz vašu energiju.
Spoznajte što vaš partner misli i osjeća te kakve bi akcije u budućnosti mogao poduzeti.

Imate pitanja o vezi, nedoumice i probleme u životu?

  • Kako pronaći i privući srodnu dušu?
  • Mogu li spasiti vezu?
  • Mogu li vratiti bivšu ljubav?
  • Zašto ne mogu pronaći partnera?
  • Je li ta osoba vrijedna moje ljubavi?
  • Je li mi partner vjeran?

Brama – Vaš osobni savjetnik za odnose

Dugogodišnje iskustvo, zadovoljni klijenti.
Uža specijalnost: Rad sa srčanom čakrom, povezivanje na daljinu, ljubav i oporavak veza, karma, vedska duhovnost
*certifikat HeartMath Institute mentor

Nazovi 060 600-303

Cijena poziva za Hrvatsku 6,99 kn po minuti za poziv s fiksne linije / 8,41 kn po minuti (PDV uključen) za mobilne uređaje (razgovor se naplaćuje po sekundama)

Nazvati od 08:00-24:00

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 20.06.2017.
Slijedeća objava24.-25.06. Zagreb – Odbacite naočale i leće
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here