Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Voda je najbolji fizički provodnik koji možemo koristiti kako bi u svoje tijelo unijeli vibraciju koju želimo.

Voda se ponaša kao spužva, pa upija u sebe sve vibracije iz neposredne okoline.

Kad se pije voda iz izvora, takva voda je “živa”, ima u sebi vibraciju prirodnog okruženja, vibraciju zemlje, minerala i stijena kroz koje ona prolazi pa je visoko energizirana i čista.

Voda iz vodovoda nema ta svojstva, jer ih je u kontaktu sa vodovodnim cijevima izgubila.

Zbog fluora i klora, kao i drugih sredstava koje se ubacuju u vodovod, voda gubi svojstvo visokih vibracija, a kupi negativnu energiju.

Voda koju možemo kupiti u prodavaonici je možda fizički čista, ali je pokupila energiju sa svime s čim je usput došla u kontakt.

Prenatrpana različitim informacijama o kojima mi malo znamo, a koje mogu biti štetne za naše energetsko stanje.

Kristalni eliksir

Najlakši način je nabaviti kristale čija je atomska struktura već toliko postojana da su u njoj sačuvane čiste vibracije naše planete još iz doba kada je ona bila vrlo mlada, čista i predivna. (Ona je i sada takva, samo se toga treba sjetiti.)

Pozitivni utjecaji kristala na čovjekovo zdravlje poznati su od davnina. Mnogi stari narodi poput Egipćana i Grka poznavali su i koristili blagotvorna svojstva kristala, a mnogi ih poznaju i koriste i danas.

Kristali imaju vlastitu inteligenciju koja se očituje u isijavanju ravnomjernih vibracija koje pozitivno utječu na ljudski organizam.

Savršene su atomske strukture koja im omogućuje primanje, pohranjivanje i odašiljanje velike količine energije, što pomaže proces punjenja čovjekova energetskog polja.

Gorski kristal je možda najbolji izbor.

Za GORSKI KRISTAL su stari Rimljani vjerovali da sadrži energije bogova koja daje snagu, hrabrost i mudrost. Gorski kristal je univerzalan kamen, svatko bi trebao imati jedan!

Quartz,_Tibet

Čist je i snažan energetski izvor, jača energetsko polje, stimulira moždane funkcije, jača imunološki sustav i dovodi tijelo u ravnotežu, aktivira sve nivoe svijesti; daje sklad duši.

Ovaj kristal stimulira sve čakre; koristi se i za zaštitu od energetskih utjecaja drugih ljudi, za zaštitu od zračenja računala kao i za zaštitu od podzemnih zračenja.

Prilikom snimanja Kirlijanovom kamerom, utvrđeno je da kvarc može udvostručiti ljudsko biomagnetsko polje te zaštiti nositelja od radijacija.

Kvarc generira elektromagnetizam i poništava statički elektricitet.

Jedna od najvažnijih karakteristika gorskog kristala je njegov kapacitet da vam daje energiju.

Eliksir od kristala ili energizirana voda je pitka voda u koju stavimo odgovarajuće prirodne kristale koji otpuštaju informacije, energiju u vodu i dobivamo vibracijski napitak koji:

-poboljšava imunitet
-daje porast energije
-smanjuje utjecaj stresa na srce
-poboljšava cirkulaciju
-regenerativno djeluje na živčano tkivo
-smanjuje nervozu i glavobolje

Djelovanje eliksira ovisi o vrsti kristala koje smo upotrijebili, dakle o informaciji i energiji koju nosi kristal.

Ako upotrijebimo gorski kristal, dobijemo odličan eliksir za povećanje energije i jačanje imuniteta. Eliksir od ružičastog kvarca je super za srce i cirkulaciju, itd…

Možemo koristiti i razne kombinacije kristala.

Na fizičkoj razini vibracija svakog kristala djeluje na kristalne strukture unutar ljudskog tijela, a na energetskoj razini na čakre i auru, a tako i na našu svijest.

Naravno, kao i svaki drugi kupljeni kristal i ove za energiziranje vode moramo prvo očistiti jednom od tehnika čišćenja, a nakon toga su spremni za upotrebu.

Za postupak klikni na stranicu broj 2…

1
2
Prethodna objavaKojem KRUGU PAKLA pripadate prema svom znaku: Osobu u OVOM znaku ne žele ni u RAJU ni u PAKLU!
Slijedeća objavaTest koji će vas možda vrlo iznenaditi: Razmišljate li kao žena ili kao muškarac?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here