Prvi korak u uklanjanju rasta, razmnožavanja i bujanja gljivice Candida je zaustaviti njezino hranjenje. Šećer je tvoj najgori neprijatelj!

Responsive text-52 horizontal
To znači uklanjanje svih oblika šećera, uključujući jednostavne ugljikohidrate koje tijelo pretvara u šećer, kao i hranu koja nastaje na kvaščevom vrenju i hrani s plijesni.

Također, izbjegavajte sve alergene. Trebate vaš imunološki sustav fokusirati na zadatak, pa ga nemojte usporavati s bilo kojom hranom ili tvari koje su vam uzrokovale probleme u prošlosti.

Biljke i biljni dodaci prehrani za borbu protiv Candida-e

Postoji arsenal prirodnog bilja i biljnih dodataka na raspolaganju za borbu protiv gljivice Candida-e i drugih štetnih gljivica u tijelu. Ovdje su neke od glavnih pretendenata.

Aloe vera
Aloe Vera stvara negostoljubivu razinu pH koja je nepogodna za Candidu. Ona također pomaže kod čišćenja jetre. Jetreni filtri pretvaraju Candidu u nusprodukt i zbrinjavaju toksine iz procesa odumiranja nakon što je Candida uništena. Aloe Vera sok se može konzumirati na dnevnoj bazi (ne više od 1/4 šalice) ili kroz kapsule.

Češnjak
Sirovi češnjak je snažan anti-gljivični borac, ali ne uništava korisne bakterije u crijevima. Češnjak, međutim, ubija loše bakterije, a u isto vrijeme uništava 24 od 26 vrsta kancerogene Candida-e. Također se može utrljati na gljivičnu infekciju na koži. Može se jesti sirov, uzimati u mekanim kapsulama, ili uzeti u obliku ulja.

Upozorenje: može razrijediti krv. Nemojte koristiti češnjak ako planirate na operaciju ili ako izaziva neke druge kontraindikacije.

Ulje od klinčića
Ulje od klinčića je također snažni anti-gljivični borac koji također jača imunološki sustav. Koristite 15-30 kapi u vodi, 3 puta dnevno.

Kokosovo ulje
Kokosovo ulje je snažno anti-gljivično sredstvo s mnogim blagotvornim svojstvima. Uzmite jednu žlicu 1-2 puta dnevno.

Ulje čajevca
Ulje čajevca ubija bakterije, viruse i gljivice. Koristite 15-30 kapi u vodi, 3 puta dnevno.

Ulje origana
Ulje origana je snažno anti-gljivično i antimikrobno sredstvo. Možete uzeti 5 ili više kapi pod jezik ili razrijedite u vodi 2-3 puta dnevno. Također se može uzimati u kapsulama ili lišće origana može biti upotrijebljeno za čaj. Ulje origana je također vrlo bogato antioksidansima.

Koloidno srebro
Uzmite 1 žlicu do 3 žlice dnevno, ali ne uzimati dugoročno. Postoje mnoge tvrdnje da je koloidno srebro nevjerojatno. Nismo imali sreće s njim pri liječenju tematskih bakterija ili gljivica i tu ima puno kontroverzi oko njegove učinkovitosti i korištenja, iako postoje mnoge tvrdnje da je jako učinkovito.

 Ekstrakti masline
Maslinovo ulje i ekstrakt maslinova lišća izravno ne ubije gljivice; ono narušava reproduktivni ciklus gljivice. Oni također stabiliziraju i smanjuju šećer u krvi kako bi Candida gladovala. Također su nevjerojatni antioksidansi koji stimuliraju imunološki sustav. Mogu se uzimati u obliku kapsula, kao tonik ili kao čaj.

Undekanska kiselina
Undekanska kiselina je vrlo učinkovitog širokog spektra antivirusnog djelovanja koji se uzima u obliku kapsula.

Ekstrakt sjemenki grejpa
Ekstrakt sjemenki grejpa je učinkovit protiv 100 vrsta gljivica, kao i bakterija, virusa i parazita. Ekstrakt dobro funkcionira zajedno i sa Undekanskom kiselinom i ne šteti korisnim bakterijama u tijelu. Dodajte 10 kapi u vodi, 3 puta dnevno.

Responsive text-52 horizontal
Imajte na umu upozorenja za trudnice i dojilje kod sljedećih lijekova:

Crni orah
Crna orah se pokazao djelotvornijim protiv gljivice Candida od bilo kojeg antivirusnog lijeka. Crni orah se može uzimati u obliku kapsula ili u obliku ekstrakta.

Upozorenje: Ne bi trebale koristiti trudnice i dojilje.

Pau d’ Arco
Pau d’Arco je vrlo učinkovit protiv Candida-e. Pau d’ Arco ima dvostruku ulogu; inhibira i uništava Candidu, a također potiče imunološki sustav. Koristi se kao čaj, kapsule ili tinktura.

Upozorenje: Ne bi trebale koristiti trudnice i dojilje.

Berberine
Žutika ili šimširika (lat. Berberis vulgaris) i Goldenseal se preporučuju protiv gljivice Candida. Berberin je alkaloid kojeg sadrže obje biljke i vrlo je učinkovit u borbi protiv Candide. On također potiče i stimulira imunološki sustav.

Upozorenje: Ne bi trebale koristiti trudnice i dojilje. Ograničiti korištenje do 7 dana za odrasle – 3 dana za djecu.

(preveo i uredio: mag. Alfred Bošković, youtube.com/uredio: nsp)

novi svjetski poredak.hr

Podudarni sadržaj

Prethodna objavaNeale Donald Walsch: Zašto nisam sretan?
Slijedeća objavaŠto učiniti kad vas netko uvrijedi?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here