pixabay.com

Svi mi imamo te odnose. One koje počinju onoliko brzo koliko završavaju.

One koje su na početku vatra, oči su vam pune zvijezda i osjećate se kao da ste pijani od požude. A onda odjednom, to sve nestane. Ta osoba nestane. Tek tako.

300×250 centar text-39

Imala sam dovoljno odnosa koji su bili ‘gotovo veza’. Oni su mi najmanje omiljeni od onoga što se čak može definirati kao ‘odnos’. Zašto?

Jer nikada nije definirana linija. Nikada nije definitivan odgovor na bilo što. Uvijek se osjećate kao da ‘hodate po jajima’, nesigurni ste u sebe i niste sigurni ni u drugu osobu.

Uvijek treperenje. Nikad stabilnost. Nikada ništa konkretno. Nikad stvarno.

A kad vam se dogodi, budete uništeni, piše Thought catalog. Jer, iako ste u pozadini vašeg uma, znali da to neće funkcionirati, još uvijek se nadate.  I dalje mislite da bi mu se svidjeli. I dalje vjerujete da će se možda dogoditi čudo.

Ali nije. Završilo se. Naglo. Bez upozorenja.

300×250 centar text-39

Poput šamara na licu i noža u srce. Vjerojatno mislite da je to vaša krivica. Da ste mogli nešto učiniti ili nešto reći kako bi to promijenili. Ali istina je, koliko god to zvučalo kao kliše, radi se o njima, a ne o vama.

To je njihova pogreška. Nije vaša. Zato morate vratiti svoju snagu. Steći samopouzdanje. Svoje samopoštovanje. Morate dobiti svoje srce natrag.

Budite neko vrijeme sami. Morate obraditi taj šok u sustavu. Morate se iskoprcati. Pustite da vam suze lagano padaju niz obraze. Morate plakati sve dok bol ne prestane. Morate tu osobu pustiti.

Zaboraviti na njen smijeh i na to koliko vam nedostaje, toliko da vam je teško disati. Odvojite vrijeme za sebe. Ta bol će potrajati neko vrijeme.

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Zatim, dobro razmislite. Razmislite o njihovim komunikacijskim vještinama. Jesu li vam ujutro poslali poruku? Jesu li doista slušali ono što ste  govorili polovicu vremena? Jesu li zadovoljili vaše potrebe? Jesu li vas ispunili i voljeli?

Postoji mogućnost da zapravo nisu.

Oni vjerojatno ne sjede negdje slomljenog srca. Vjerojatno ne tuguju. Vjerojatno izlaze večeras vani, vraćaju se u rutinu. Vjerojatno ne razmišljaju ni o vama niti o onome što prolazite.

A istina je, da ih vjerojatno nikad nije bila briga za vas.

Pravilno postavite svoje prioritete. Neka vam vaše srce bude na prvom mjestu.  Obećajte si da nećete više svoje srce stavljati na prvu liniju. Obećajte da ćete prestati izlagati srce takvim ljudima.

I obećajte da ćete sljedeći put kada nađete nekoga s vragolastim osmijehom, nekoga tko zna s riječima, tko izgovara riječi koje zvuče predobro da bi bile istina, slijediti svoju intuiciju.

300×250 centar text-39

Previše ste dragocjeni da bi dopustili da vam netko ponovno slomi srce. Vrijeme je da postanete autentični. Vrijeme je da se borite protiv ‘igrača’ i propalica. Vrijeme je da se prema sebi odnosite s ljubaznošću i nježnošću.

A kad prođe neko vrijeme, nećete više ni razmišljati o osobi koja vas je slomila. A s vremenom se nećete ni sjećati te ‘gotovo veze’ koja se nekada činila kao kraj vašeg svijeta.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaRitam i glazba – puls Svemira – radionica i predavanje
Slijedeća objava5 jednostavnih načina kako postati MAGNET za sreću – i u najgorim danima!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here