Foto: unsplash.com

160×600 text-47 lijevo

Svaki horoskopski znak drugačije doživljava zaljubljenost i na različite načine pokušava osvojiti voljenu osobu …

Ovan

Kada se zaljube, osobe rođene u ovom znaku ne kriju emocije i spremne su na sve kako bi osvojili tu osobu. Ovaj znak u ljubavi razmišlja srcem i nesebično pruža ljubav voljenoj osobi.

Zaljubljeni Ovnovi se potpuno predaju emocijama pa stalno misle na nju / njega i tada se osjećaju kao na sedmom nebu.

Bik

Bik je i po ovom pitanju vrlo proračunat. On neće izgubiti glavu zbog zaljubljenosti već će pažljivo promisliti kako impresionirati osobu u koju je zaljubljen. Svoje osjećaje ne izražava tek tako, ali kada se upusti u osvajanje daje sve od sebe da pridobije voljenu osobu.

Čak i na ljubav često gleda kroz svoj hedonizam pa će osvajati uz sjajnu večeru, probranu hranu i neko odabrano piće.

Blizanci

Kada se Blizanac zaljubi, on to želi podijeliti s cijelim svijetom, a ne bi mogao sakriti i da hoće, jer bi kao dokaz zaljubljenosti ostao na njihovom licu, osmijeh, crveni obrazi i sjaj u očima.

Možda će svojim iskrenim i neskrivenim osjećajima uplašiti potencijalnog partnera ili partnericu, međutim, Blizancima puno znači otvorenost i na taj način žele graditi i vezu.

Rak

Iako jedan od najosjetljivijih znakova, Rak ne pokazuju tako lako emocije. Tek kada se stvarno zaljubi i s tom osobom želi izgraditi ozbiljnu vezu, onda Rak otvara potpuno svoje emocije i bezgranično voli.

Pripadnici ovog znaka izbjegavaju pokazivati emocije u javnosti, ali i njihov izraz lica umije otkriti trenutnu zaljubljenost.

300×250 centar text-39

Lav

Kada se zaljubi, Lav se trudi poboljšavati što više svoj izgled, stas i način odijevanja, kako bi se svidio voljenoj osobi. Međutim, Lavovi nemaju strah otvoreno pokazati emocije pa čak im odgovara kada izjave ljubav u javnosti pred publikom.

Ako im prvog puta ne uspije zadiviti njega / nju, to za njih neće biti pogubno, jer Lavovi ne odustaju sve dok ne dobiju ono što žele.

300×250 centar text-39

Djevica

Pripadnicima ovog znaka godi zaljubljenost kako bi malo pobjegli od odgovornosti i rutine. Djevice su vrlo stidljive i teško pokazuju svoje emocije. Međutim, kada se zaljubi, Djevica ima živopisna, romantična maštanja i već počinje planirati budućnost s tom osobom.

Djevice nikada neće flertovati otvoreno, već će koristiti detalje i suptilne znakove.

Klinite na stranicu broj 2 za ostale znakove

HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 149 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
1
2
PODIJELI
Prethodna objava30.09.-01.10. Zagreb – Otkrite svoje blokade obilju, zdravlju i uspjehu – kroz “Okruglu dugu” do svog ja, s Jasminom Kovačev
Slijedeća objavaEmotivni udari, odakle sad to?
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here