Što trebaju naučiti u ljubavi: Ovan – zatomiti ego, Vodenjak – riješiti se sumnjičavosti

1
40311
Designed by Freepik

160×600 text-47 lijevo

Ovan

Za osobe rođene u znaku Ovna, ljubav je potreba koja treba biti ispunjena. Shvaćaju je kao svoje osnovno pravo i ne oklijevaju zatražiti ljubav. Osoba u znaku Ovna neće oklijevati da svoju ljubav potraži na neobičnim i neočekivanim mjestima, naročito ako mu neka osoba zapne za oko.

Ovan vene kada je bez ljubavi. Za osobe u ovom znaku ljubav je poput čarobnog napitka, u potpunosti ih ispunjava. Oni traže neprestanu ljubav i pokazivanje pažnje kada su u vezi. Ako ih partner zanemari i ne posveti im dovoljno pažnje, oni će se ohladiti.

Mada u određenim situacijama, kada su iskreno i jako zaljubljeni, oni će odbijanje shvatiti kao izazov i neće odustati od te osobe, dok je ne uspiju osvojiti.

Ono što Ovnovi još trebaju naučiti u ljubavi je: da investiraju svoje povjerenje na pravi način, u pravu osobu, i u pravo vrijeme. Trebaju naučiti dobro razmisliti prije nego što “skoče”.

Bik

Za osobe rođene u znaku Bika, ljubav je privrženost u svoj svojoj iskonskoj, fizičkoj i senzualnoj bliskosti. Kada im je potrebna ljubav, ona im odmah mora biti dostupna, ugodna i treba da im pruži zadovoljstvo. Oni znaju kako voljeti, ali umiju i pružiti i da primiti ljubav.

Ljubav za njih ima sasvim jednostavno i razumljivo značenje. Bikovi su postojani i odani, oni cijene materijalna dobra i sigurnost i privlače ih ljudi koji im to mogu pružiti. Oni također žele u potpunosti posjedovati voljenu osobu. Pri tome pokazuju sav svoj bijes, ljubomoru, tvrdoglavost, ovisnost i posesivnost.

Ono što osobe u znaku Bika još uvijek trebaju naučiti je: fleksibilnost, sposobnost da oproste kada ih netko povrijedi ili odbije te da bolje slušaju i razumiju svog partnera.

300×250 centar text-39

Blizanci

Za osobe rođene u znaku Blizanaca ljubav je osjećaj udobnosti i sigurnosti koji ih čini sretnim i pruža im zadovoljstvo. S druge strane, ljubav je i prepreka za osjećaj potpune slobode.

U pozitivnom smislu, ljubav za njih predstavlja ugodnu i prijatnu povezanost s partnerom. U negativnom smislu, ljubav kod njih može izazvati osjećaj ozlojeđenosti, jer u određenim situacijama Blizanci shvaćaju ljubav kao ograničenje.

U takvim okolnostima, Blizanci mogu pokazati površno ponašanje, sklonost ka prevari, nepouzdanost. Ako osobe u znaku Blizanaca nastave promatrati vezu kao jedan vid obveze, onda će ta ljubav za njih izgledati samo kao puki osjećaj obveze i barijera za njihovu slobodu i neovisnost.

Osobe u znaku Blizanaca u ljubavi još uvijek trebaju naučiti cijeniti nedodirljivu, toplu i nježnu stranu ljubavi.

160×600 text-47 lijevo

Rak

Za osobe rođene u znaku Raka ljubav je mreža emotivne sigurnosti, potreba koja je iznad svih ostalih potreba i nešto što bi prvenstveno trebalo nastati iz iskrenosti i prijateljstva.

Ljubav za njih predstavlja najljepši osjećaj. Njihova ogromna potreba za ljubavlju izaziva u njima osjećaj duboke sentimentalnosti. Sva prošla iskustva, osjećaji gubitka i razočaranja, čine da osobe u znaku Raka postanu emotivne, velikodušne i senzualne osobe.

Iako su povučeni i očvrsnuli od životnih udaraca, ipak njihov čitav svijet počiva na temeljima osjećaja i sentimentalnosti. Njima je potrebno pravo ljubavno gnijezdo, u kojem će se osjećati sigurno i ispunjeno.

Osobe u znaku Raka u ljubavi još uvijek trebaju naučiti kako se opustiti i prepustiti i otvoreno se izražavati.

Lav

Za osobe rođene u znaku Lava ljubav je romansa – vatrena, jasna, pjenušava i predivna – nalik na one iz romantičnih filmova i bajki. Oni obožavaju biti zaljubljeni i divan im je osjećaj kada vole i kada su voljeni.

To izaziva u njima mnoštvo pozitivnih i lijepih emocija.

Lavovi umiju voljeti i samog sebe, ali i cijeli svijet. Lavovi imaju sposobnost da bez ikakvih pritisaka, očekivanja i uvjetovanja izvuku ispunjenje i zadovoljstvo iz voljenih osoba. Oni umiju voljeti i pružiti ljubav, ali očekuju isto zauzvrat. Njihova potreba i nagon za dominacijom i moći ispoljava se i u vezi s partnerom.

Oni vole potčinjenost i žude za uvjeravanjem. Lavovi ne zabušavaju što se tiče velikodušnosti i pažnje prema partneru. Oni očekuju da im se zahvalnost pokaže otvoreno i iskreno i da im se ukaže poštovanje.

Osobe u znaku Lava u ljubavi još uvijek trebaju naučiti biti skromni i smjerni. I da je u ljubavi podjednako važno davati koliko i uzimati.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2

Želiš znati što ti donosi sudbina?
Nazovi ATMA astrologa!


Widget not in any sidebars

1
2
PODIJELI
Prethodna objavaI vaše tijelo voli smijeh
Slijedeća objavaKako prepoznati srodnu dušu: 10 znakova koji otklanjaju sve sumnje!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here