Designed by Freepik

160×600 text-47 lijevo

Muškarac Vaga traži fizičku ljepotu žena, a zatim njene vrline, dok su Ribe malo zaljubljene u sebe i čekaju da žena napravi prvi korak…

Ovan

Lijepo oblikovanog tijela i uvijek okružen ženama, Ovan ima jak instinkt da bude u centru pažnje. On voli razigrane žene, ali će također uzeti u obzir njihovu inteligenciju.

On posebno vrednuje žene koje znaju komunicirati i koje se ne plaše novih kontakata.

Ovan je romantičan i dobar ljubavnik. On je veliki planer u praksi, a najbolji način da se uvučete pod njegovu kožu je pridonijeti njegovim planovima. On je vrijedan, tako da lako zaradi novac, ali ga brzo gubi zbog ekstravagancije.

Bik

Muškarci ovog znaka su dosljedni i traže praktičnost u različitim životnim situacijama. Oni su vrlo vrijedni, ali žele da njihov rad bude priznat i poštovan. Tvrdoglavost i skepticizam su njihove glavne slabosti, a često prikazuju ljubomoru i posesivnost.

Iako ih je ponekad teško zavesti, u sretnoj vezi Bik će braniti čast i sigurnost bez kompromisa, čak i ulaskom u fizičke tuče ako je potrebno. Oni imaju istančan ukus za lijepo (posebno odjeću i hranu) i talent za financije.

Blizanci

Inteligentan i komunikativan, ovaj čovjek u prosjeku prolazi kroz više predbračnih odnosa od ostalih znakova. On je šarmantan i voljen od strane suprotnog spola, koji odmah primijeti njegov humor i pozitivne vibracije. Oni su zavodljivi, ali brzo žele promjene.

Njihove žene uvijek moraju razmišljati o novim načinima da ih zabavljaju i da im stalno budu izazov, što nije uvijek lako. Oni su otvoreni za mišljenje drugih, ali često filozofiraju što na kraju ostavlja dojam da su neodlučni.

Rak

Potpuno orijentiran na obiteljski život, muškarac Rak je emotivan i predan svom partneru. On ima jaku vezu s majkom. On često mijenja svoje raspoloženje i vrlo je oprezan s novcem.

Rak na sličan način djeluje pri odabiru žene i potrebno je neko vrijeme za njega da se otvori. Iako osjetljiv, on traži ljepotu u svemu što vidi. Predstavnici ovog znaka vole lijepu odjeću i često postaju talentirani kuhari i pisci.

Lav

Karizmatičan i željan pažnje, Lav ima ogromno povjerenje u svoje sposobnosti. Optimističan i neovisan, lako postaje centar pažnje i zna kako da ostati tamo. On je odgovoran u vezi, ali loše može tretirati svoje podređene. Neizmjerno tvrdoglav, jedva prihvaća poraz i neuspjeh.

Partneri moraju shvatiti njegovu strast za uspjehom u životu i trebaju uvijek biti spremni dijeliti komplimente i ohrabrivati. Najgora stvar koju možete učiniti s Lavom je da ga ignorirate ili ne primjećujete njegova postignuća.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2

1
2
Prethodna objavaKako se možete voljeti više – čak i kada ništa ne ide kako treba?
Slijedeća objava08.06. Zagreb – Predavanje: Duša želi biti slobodna
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here