Foto: meowgag.com

Čitanje s dlana i kinesko čitanje s dlana temelji se na tome da se budućnost može pročitati s naših ruku.

Neki koriste samo dominantnu ruku za čitanje sa dlana, dok drugi tvrde da se mora čitati s obje ruke, a onda usporediti karakteristike.

Novi za clanke 75Ovakvo čitanje s dlana dijeli se na četiri tipa. Različiti tipovi ruku opisani su u nastavku.

Zemljani dlanovi

Zemljani dlanovi su široki, s četvrtastim dlanovima i prstima, tvrdom ili grubom kožom i tamnije su boje. Dužina dlana jednaka je dužini prstiju.

Osobe s ovim tipom dlana čvrsto stoje na zemlji, mudre su i obazrive.

Vole prirodu i aktivnosti na svježem zraku kao što su planinarenje i surfanje. Ipak, šetnja je najbrži način da napune baterije.

Novi za clanke 75Zračni dlanovi

Zračni dlanovi imaju četvrtaste ili pravokutne dlanove s dugim prstima i uskim zglobovima. Dužina dlana je obično ekvivalentna dužini prstiju i mogu imati suhu kožu.

Osobe s ovakvim tipom dlanova su znanstvenici i odlični su sugovornici.

Opterećeni su razmišljanjem, te su podložni stresu zbog sklonosti da kontempliraju o svojim osjećajima.

Novi za clanke 75 Vodeni dlanovi

Vodeni dlanovi su kratki, ponekad ovalnog oblika, s dugim, prilagodljivim prstima. Njihovi dlanovi su generalno širi nego duži, a prsti su jednako dugi kao i dlan.

 Pojedinci s vodenim dlanovima su ekstremni entuzijasti.

Optimisti su, estete i obično su oprezni, ali te se osobine često izgube zbog sklonosti ka pretjeranoj upotrebi lijekova i alkohola.

drvo sreće – ex unisex

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Vatreni dlanovi

Vatreni dlanovi su četvrtastog ili pravokutnog oblika, koža im je rumena i imaju kraće prste. Dužina dlana je veća od dužine prstiju.

Osobe s ovakvim tipom dlana su entuzijastične, odlučne i napredne.

Često se iscrpljuju i bez većeg napora, a ponekada mogu biti anksiozne i uskogrudne.

Pojedinci s vatrenim dlanovima su izuzetno samostalni, pioniri su u svemu i vrlo su entuzijastični.

chinesepalmlogic/meowgag

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaSloboda za pretke
Slijedeća objavaKako biti prisutan u sadašnjem trenutku?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here