Koji oblik vas najviše privlači i što on govori o vama: Test koji totalno pogađa!

2
20746

test-osobnosti

160×600 text-47 lijevo

Izaberite koji vas oblici u ovim kvadratićima najviše privlače i saznajte što vaš izbor govori o vašoj osobnosti. Pokušajte odabrati jedan koji vam najviše rezonira, ali u redu je ako odaberete i njih nekoliko. Javite nam što ste odabrali, a ukoliko smatrate da vas je odabir dobro opisao, podijelite ovaj zabavan test s drugima. 🙂

1-3

1. Vi ste bezbrižni, razigrani i veseli

Volite slobodan i spontan život. Pokušavate živjeti punim plućima, u skladu s motom: “Samo jednom se živi.”

Vrlo ste znatiželjni i otvoreni svemu novom; težite promjenama. Nema ništa gore za vas nego kad se osjećate sputanim.

Svoju okolinu doživljavate svestrano i volite iznenađenja. S vama ponekad nije lako jer se ljudi ne mogu osloniti na vas, ali ste s druge strane vrlo zanimljivi i s vama nikad nije dosadno.

2. Vi ste neovisni, nekonvencionalni i nesputani

Vi zahtijevate slobodan i nevezan život koji vam omogućuje da samo sebi otvarate svoj put. Imate umjetničke naklonosti koje pokušavate ispoljiti u svom poslu ili u slobodno vrijeme.

Vaš nagon za slobodom ponekad uzrokuje da učinite upravo suprotno od onoga što se od vas očekuje. Vaš stil života je vrlo individualistički.

Nikada ne oponašate ono što je “in”; već naprotiv, nastojite živjeti prema vlastitim idejama i uvjerenjima, čak i ako to znači da plivate protiv struje.

Responsive text-613. Vi ste introspektivni, osjetljivi i reflektivni

Bavite se sobom i svojom okolinom češće i temeljitije nego većina ljudi. Ne volite površnosti; radije ćete biti sami nego da morate trpjeti neki plitki razgovor.

U svemu tražite dublji smisao. Vaši odnosi s prijateljima su vrlo jaki, što vam daje unutarnji mir i harmoniju koja vam je potrebna.

Ne smeta vam biti sam na dulje vrijeme; i rijetko vam je dosadno.

Kliknite niže na stranicu broj 2 za rezultate 4-6

Responsive text-611
2
3
PODIJELI
Prethodna objavaPo narodnim vjerovanjima: Stvari i pojave koje štite i ispunjavaju želje
Slijedeća objavaRuska metoda obnavljanja solju: Uništava štetne stanice i pomlađuje!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here