Ovo je recept za obični i jednostavni, ali vrlo ukusni kolač s kremom od višnje i pudinga. Pokušali smo koristiti što je moguće zdravije sastojke i sasvim je lijepo to sve ispalo. U slast i hvala Lila na receptu!

 

 

 

Sastojci

Za biskvit

1 čaša brašna 850
pola čaše kukuruznog brašna
prstohvat soli
2 žlice fruktoze (ili smeđeg šećera)
1dcl ulja
1/2 litre prirodnog soka od jabuke
žlica praška za pecivo

Višnje (ili neko drugo voće)

višnje
grožđice
naribane jabuke

Puding

1 litra ili sojinog ili rižinog mlijeka
6 žlica vanilija puding praška
5 žlica fruktoze (ili smeđeg šećera)

Priprema

Zamijesiti sastojke za biskvit i ispeći na 200 C, a zatim ga natopiti sa sojinim mlijekom (ne previše). Skuhati višnje (ili svježe ili smrznute), grožđice i naribane jabuke i malo soli. Kuhati dok ne omekša u nekakvu kremu. Odvojiti 1 dcl mlijeka (sojinog ili rižinog) koji će se pomiješati sa 6 žlica vanilija puding praška i 5 žlica fruktoze (ili smeđeg šećera, sladovi baš ne idu u ovaj recept), ostalo staviti kuhati i kad se napravi puding, preliti ga preko biskvita i voća u tepsiji. To bi bilo super da ostane 4-5 sati.

visnje-1

Podudarni sadržaj

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 18.12.2013.
Slijedeća objavaRad na sebi
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here