Foto: Gerd Altmann/pixabay.com

Univerzum je mentalne prirode, sačinjen od inteligentne energije.

Svaka misao koju mislite stvara vaš doživljaj stvarnosti. Svaka misao koju mislite, kao kamen bačen u vodu, stvara valove koji se šire nadaleko i naširoko.

Novi za clanke 75Ovi valovi pokupe sve što je slično toj misli i to vam vrate natrag umnoženo mnogo puta.

Osjećaji daju energiju i moć mislima. Intenzitet osjećaja određuje veličinu valova koje vaše misli stvaraju. Intenzitet osjećaja određuje koliko će se brzo vaše misli manifestirati kao vaša životna iskustva.

Misli ljubavi, radosti, mira, zdravlja i izobilja stvaraju iskustva dobrobiti. Misli i osjećaji neimaštine, brige, uzrujanja, bolesti, patnje i odvojenosti od Izvora svih blagoslova stvaraju još više iskustava sličnih takvim mislima.

Misli ne funkcioniraju izolirane jedne od drugih, već su ojačanje ili oslabljene drugim mislima. Misli koje su u sukobu donekle neutraliziraju jedne druge i one snažnije se manifestiraju u vašem životu.

Nije bitno da li se misli koje mislite odnose na vas ili na nekog drugog.

Novi za clanke 75Svaka misao koju mislite proizvodi srodne plodove u vašem životu. Da bi iskusili izobilje, držite se misli i osjećaja izobilja, podsjećajući se da se Izvor svog izobilja nalazi unutar vas i da će vaše misli i osjećaji izobilja vas uputiti ka onome što treba učiniti da bi iskusili svo obilje koje želite u vašem životu.

Ako mislite na jedan način o sebi, a na drugi o nekom drugom – dobar, loš, ispravan, pogrešan, lijep, ružan, pametan, glupav, lud ili bilo što drugo – vi ćete manifestirati u svom životu što god je u skladu s vašim snažnijim mislima i osjećajima.

Vježbajte se ispuniti svoju svijest mislima, kako o sebi tako io svima drugima- života punog ljubavi, mira, svjetlosti, radosti, zdravlja, izobilja, mudrosti i svijesti jednog vječnog Životnog inteligentnog duha koji sve prožima i kroz sve se izražava.

Podudarni sadržaj

Nije bitno proizlaze li misli koje mislite iz vaše svijesti ili ste ih usvojili slušanjem vijesti, gledanjem filmova, čitanjem knjiga ili razgovorima s drugim ljudima.

Kada slušate vijesti koje ulijevaju strahove pričama o raznim katastrofama i gledate filmove pune životnih drama, kaosa i ratovanja, onda vi programirate ove ideje u svoju svijest kao da ih želite iskusiti u svom životu.

Umjesto njih, okružite se mislima, filmovima, ljudima, knjigama koje vas inspiriraju, koje daju osjećaj mira, ljubavi, radosti, obilja i koje doprinose da se osjećate bezbjedni, zaštićeni, voljeni, lijepi i zdravi.

O čemu god mislite, to jačate u svom životu. Ako vi niste u kontroli vaših misli, netko drugi će biti. Tko god kontrolira vaše misli, kontrolira vaš život. Vi razvijate kontrolu nad svojim mislima, tako što svjesno odaberete što ćete misliti i osjećati.

Novi za clanke 75Knjige i filmovi koji vas inspiriraju su sredstva koja vam mogu puno pomoći, ali onda trebate ići korak dalje … Izaberete misao koja vas inspirira i jača i ponavljate je tiho sebi tijekom cijelog dana.

Ispunite svijest mislima i osjećajima koje želite ojačati, iskusiti, doživiti u svom životu. Ta misao može biti “Bog” ili što god vama predstavlja Izvor svih blagoslova, znajući da se taj Izvor nalazi unutar vas, da je on život koji pokreće vaše tijelo, inteligencija vaših misli, moć kroz koju možete bilo što ostvariti.

Dajte život toj misli osjećajući što življe da možete sve što ona vama predstavlja. Što vidljive zamislite i što življe osjetite osjećaj stvarnosti te misli, to će se ona brže manifestirati u vašem iskustvu.

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Možete ponavljati rečenicu kao na primjer: “Ja sada prihvaćam i izražavam potpunost Moćnog prisustva Boga.” Zamišljajući i osjećajući da se sva ljubav, svjetlost, moć, izobilje i sve dobrobiti Izvora svih blagoslova izražavaju kroz vas i vaš život.

Prije nego što iskusite bilo kakav blagoslov u svom životu potrebno ga je prvo usvojiti u vašim mislima i osjećajima. Kada postanete gospodari svojih misli i osjećaja vi otvarate vrata beskonačnoj slobodi.

Izvor: zakonprivlacnosti.com

DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaTuširanje hladnom vodom – Što mislite, koliko je to zdravo?!
Slijedeća objavaBog uvijek ima plan za vas: Kad vam stvari ne idu od ruke, ovoga treba se sjetiti!
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here