Foto: pixabay.comU periodu od 26.02. do 03.03.2018. godine, bit će aktualan utjecaj tranzita kvadrata Merkura u Ribama i Marsa u Strijelcu. Riječ je o vrlo tenzičnom i izazovnim aspektu. Naime, Merkur u Ribama je i na mjestu svog pada i na mjestu izgnanstva. Pored toga, još uvijek je u maloj mjeri naglašen efekat spaljenosti, dok je kvadrat Merkura i Marsa jedan od najgorih aspekata u astrologiji!

Ovakva postavka kvadrata Merkura i Marsa ukazuje na podložnosti laganju, i to mogu biti vrlo gnusne laži, spletkama, intrigama, prijevarama, falsifikatima, krađama intelektualne svojine, i sl.

Na polju komunikacija i odnosa sa drugim ljudima, savjetuje se veliki oprijez kada se radi o novim poznanstvima, gdje je najbolje ne uspostavljati bilo kakve bliske kontakte, obzirom da biste mogli naići na osobe koje su psihički neuravnotežene i spremne na ozbiljnije laži.

U slučaju da postoje osobe u čije namjere sumnjate, savjetuje se da pred njima ne govorite ni o kakvim planovima, jer bi Vam sve vrlo brzo moglo pasti u vodu. Ne govorite o drugima, jer Vaše riječi mogu biti krivo zloupotrebljene. Vodite se devizom – pred drugima ću reći o određenoj osobi, samo ako joj isto to mogu reći i u lice.

Mnoga prijateljstva i bliski odnosi naći će se na velikom testu opstanka. Inače, pod uplivom ovog aspekta, neki od vas bi mogli biti žrtva špijunaže osobe koja vam se predstavlja bliskom.

Merkur upravlja sredstvima komunikacije, pa dobro provjerite ispravnost Vašeg mobitela, računala, laptopa, tablet uređaja i sl. Savjetuje se maksimalna zaštita ovih uređaja od virusa i malwera koje biste mogli pokupiti na internetu. Naravno, maksimalno povedite računa o sigurnosti Vašeg djelovanja na društvenim mrežama, posebno o sigurnosti djece.

Merkur su i promet i prijevozna sredstva. Iz tog razloga, neophodno je odvesti Vaše prijevozno sredstvo na rutinsku kontrolu. Ipak, obavezno odaberite odlazak kod provjerenog majstora, jer u suprotnom možete naletjeti na majstora koji je sklon činjenju ozbiljnijih, čak i kardinalnih pogreški. A, naravno nije povoljno za kupnju prijevoznih sredstava, jer su moguće svakojake neugodnosti sa kupljenim prijevoznim sredstvom. U prvom redu da budete značajno izmanipulirani.
Pored toga, preporuča se maksimalna koncentriranost vezano uz sudjelovanje u prometu, obzirom da će stopa prometnih nezgoda sada biti na vrlo visokoj razini. Sam Merkur u Ribama donosi gubitak koncentracije i adekvatne percepcije i procjene, dok se kvadrat Merkura i Marsa vezuje za nagle pokrete, prekoračenje propisane brzine iz čista mira, sukobe sa drugim sudionicima u prometu. Merkur u Ribama je slika pijanog ili nadrogiranog vozača, pa ono što možete to je da izbjegavate sjedati za volan, ako ste pod utjecajem kakvih opojnih supstanci. Također, skroz su nepovoljni uvjeti za polaganje vozačkih ispita.

Merkur predstavlja i trgovinu, pa se u ovom periodu nikako ne preporuča kupnja novih stvari, jer već s prvim danima, kada prođe ovaj period, možete biti jako razočarani kupljenim, što zbog brojnih felera i kvarova, što zbog toga da ste saznali da je cijena koju ste platili mnogo veća od realne cijene, što zbog spoznaje da nećete imati novca za nešto važnije. Ako se bavite trgovinom, nikako nije povoljno za nabavku nove robe. Savjet je da aktualnu robu date na veće sniženje, i riješite se suvišnog.

Pored ovih područja, mogući su i značajni problemi s administracijom i papirologijom, pa je ove aktivnosti poželjno odgoditi za period od 04.03. Ukoliko imate svoj obrt dobro prekontrolirajte knjige koje vodite, da ne bi došlo do pogreški koje je poslije jako teško ispraviti, kao i velikih izazova s inspekcijom. Zatim, problemi sa kućnim ljubimcima, obratite pozornost na njihovu sigurnost i posebno prehranu. Zatim, problema s predavanjima i ispitima na koja idete, predavačima, susjedstvom itd.

Na poslovnom planu, izbjegavajte ozbiljne razgovore sa osobama iz Vašeg poslovnog okruženja, da ne bi došlo do brojnih bespotrebnih otežanja, nesporazuma i konflikata. Također, ne započinjite nove poslove, jer bi Vas kriva procjena mogla koštati poslovnog debakla. Krajnje je kritično za dogovore i sklapanje ugovora, gdje biste mogli povesti se za trenutačnim porivom, i previdjeti mnogo toga što nećete moći za uraditi, ili biti žrtva vrlo ozbiljnih manipulacija. U slučaju da ste autor kakvog značajnog projekta ili poslovnog koncepta, stavite ga na skriveno mjesto, jer se lako može dogoditi da postanete žrtva krađe ili plagiranja istog. Također, obratite i pojačanu pozornost na Vaš poslovni objekt.
Na planu ljubavnih i bračnih odnosa, u mnogim vezama i brakovima visok je faktor skrivenog i prijevare u svakom smislu te riječi. Ulazak u novu vezu ili obnova stare nikako ne predstavlja pametno riješenje. Ako uđete u vezu, dobro proanalizirajte partnerove postupke, ne dozvolite sebi da stvavite ružičaste naočale, jer ćete se u suprotnom razočarati i to vrlo bolno.

Na planu zdravlja, percepcija i refleksi su jako slabi, pa čuvajte se povreda, posjekotina, opekotina, ozljeda. I vodite računa, ukoliko uzimate kakve lijekove, obzirom da se lako može dogoditi da se zbunite. Vrlo je težak period za sve duševne bolesnike, posebno za one koji imaju suicidne ideje i misli. A, ako ste ovisnik sada je pravo vrijeme za potražiti stručnu pomoć. Slabe točke su živčani sustav, gornja kralježnica, dišni putevi i sekundarno organi za probavu, kao i podložnost upalama, posebno infekcijama.

Autor: Damir Igor

27 VELIKI PAKET KUHAJMO ZDRAVO

VELIKI PAKET “KUHAJMO ZDRAVO”

Top kvaliteta, 6 hit proizvoda!

✓ BIO kokosovo ulje Green Planet Superfoods 1 l
✓ kurkuma prah Only Nature 100 g
✓ cejlonski cimet Only Nature 100 g
✓ goji bobice Only Nature 100 g
✓ Himalajska sol roza sitna Only Nature 1 kg
✓ + POKLON! BIO kakao prah Green Planet Superfoods 250 g

Težina: 2.500 kg

Cijena: 173,95 kn 159,99 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaKad si usamljena i osjećaš kao da nešto nedostaje
Slijedeća objava“Udarci duše” i fizička bol – Zašto najviše reagiraju leđa?
Damir Igor
Već 10 godina aktivno se bavim astrologijom i numerologijom. Moja najuža specijalnost su Horarna i Elekciona astrologija. Podjednako mjesto zauzima i Natalna astrologija, međutim u ovom brzom, instant vremenu, Natalna astrologija je gurnuta u zapećak. No, unatoč tome, svim snagama se trudim prezentirati ju što kvalitetnije, i vratiti joj mjesto koje joj pripada, a time u konačnici i pomoći svojim klijentima da shvate kako su rođeni za mnogo veće stvari,... kako rukovodeći se postavkama iz Natalne astrologije, mogu od svog života napraviti nešto sasvim drugo, svakako bolje, u odnosu na uvjerenja prisutna u svijesti čovjeka s početka 21. stoljeća. Tvorac sam Astronumerološke tehnike koji karakterizira to što su planetarna vladarstva brojeva zasnovana na Haldejskom poretku planeta, kao i to da postoje 2 osnovne grupe brojeva - 1. grupa od 9 jednocifrenih brojeva i 2. grupa od 12 brojeva. Pored Astrologije i Numerologije, uspješno se bavim tumačenjem Kraljevskog tarota i trener sam Pozitivne psihologije, koju doživljavam krunom mog dosadađnjeg rada, obzirom da u okviru nje objedinjujem sva svoja stječena znanja i sposobnosti, što iz domena pozitivne psihologije konkretno, što iz domena alternative i ezoterije.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here