Nema razloga da se ne osjećate bolje, poletnije i spremnije za život punim plućima.

Godinu za godinom, sada već 12 zaredom, vježbati Jogu u svakodnevnom životu možete tijekom cijelog ljeta na plažama i u parkovima Hrvatske. Počeli smo kada u Hrvatskoj ovaj način vježbanja i nije bio baš uobičajen i izazivao je čuđenje prolaznika, a sada se svake godine vježbanju u prirodi pridružuje sve veći broj novih vježbača, kako Hrvata tako i naših gostiju iz cijelog svijeta.

Program Joge u svakodnevnom životu je namijenjen i prilagođen svima, bez obzira na dob, spol ili  fizičku kondiciju pa uživati u njemu mogu i oni slabije fizičke kondicije, kao i vrhunski sportaši.

Pozivamo sve da nam se pridruže ovog ljeta i učine nešto dobro za sebe.  Dobrodošli su baš svi; i mame s kolicima i kućni ljubimci, nađite svoju lokaciju, odaberite vrijeme, prostirku pod ruku i vježbajte s nama!

Kao i uvijek, na istim sada već tradicionalno „našim“ lokacijama i u ista vremena, program je besplatan i bez ikakve obaveze.

https://www.yoga-in-daily-life.hr/aktualno/456-ljetna-joga-na-plazama-i-u-parkovima-hrvatske-2017

Srdačno vas pozdravljamo uz zamolbu da objavom u svojim medijima podržite ovaj volonterski program.

Voditelj programa i kontakt osoba  programa „Joga na plažama i u parkovima Hrvatske“

Alen Minić 091 /251 44 77

Prethodna objavaJednostavni znakovi da si pronašla srodnu dušu
Slijedeća objavaStare duše, došlo je vaše vrijeme za iscjeljenje!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here