Foto: unsplash.com

Prekid veze je jedna od najtežih stvari koje mi kao inteligentna ljudska bića možemo doživjeti.

336×280 lijevo text-54

Kada izgubimo osobu za koju smo mislili da će biti s nama zauvijek, teško nam je zamisliti da ćemo više ikada osjetiti ljubav.

Važno je shvatiti da samo zato što možda nikada nećemo vratiti osjećaje koje smo nekad imali, to ne znači da nam se neće nikada vratiti sposobnost voljenja.

Vaš život nikada neće biti isti nakon prekida odnosa, ali to ne znači da će biti još gore.

Ljubav će se vratiti – kada ste spremni krenuti naprijed

Kada izgubite osobu koju volite najteže je nastaviti sa životom. Osjećat ćete se kao da ste izgubili tlo pod nogama i teško će vam biti ponovno stati na noge. No, nećete ništa postići ako budete samo sjedili i pitali se „što bi bilo kad bi bilo“.

Bez obzira koliko vam teško može biti, morate ustati, otresti prašinu sa sebe i krenuti naprijed sa svojim životom. Samo zato što je odnos završio, to ne znači da je bio potpuni neuspjeh.

Uvijek postoje lekcije koje trebate naučiti iz prošlih iskustava, bez obzira koliko traumatično to može biti. Ako ne naučite ništa iz tog ljubavnog neuspjeha, istu pogrešku ćete učiniti i kasnije u životu.

300×250 centar text-39

Ljubav će se vratiti kada promijenite svoja očekivanja

Siguran sam da već znate ovo, ali niti jedan odnos koji ćete imati u budućnosti neće biti kao onaj iz kojeg ste otišli. Čak i ako vam se dogodi da se pomirite s istom osobom, stvari će se promijeniti i odnos će biti drugačiji. To nije nužno loša stvar.

Razmislite o tome što ste očekivali od prošlog odnosa i što je vaš partner očekivao. Možda su vaša međusobna očekivanja dovela do prekida veze. Možda jedan od vas očekuje previše, a drugi se premalo trudi.

Možda ste očekivali da će sve uvijek biti kako treba. Nažalost, to nije bio slučaj. Ipak, učite iz svojih prošlih iskustava s ljubavlju. Možda vaš bivši partner vam nije dao ljubav koju ste očekivali.

Možda sljedeća osoba hoće. Možda nikada nećete iskusiti iste osjećaje koje ste osjećali u svom posljednjem odnosu. Možda u budućem hoćete.

Samo nemojte ništa očekivati, jer ćete potrošiti svoje vrijeme na uspoređivanje mogućeg budućeg odnosa i onog prošlog; na taj način zasigurno nećete više osjetiti ljubav.

300×250 centar text-39

Ljubav će se vratiti kada ponovno vratite svoju strast za životom

Sjajno je biti zaljubljen, ali to je doslovno samo jedno od milijun iskustava koje eventualno možete imati u životu. Ako vam je nedavno slomljeno srce, možda vam je teško vidjeti sve lijepe stvari koje vas čekaju, ali vjerujte mi: one su ispred vas.

Umjesto da trošite svoje vrijeme na razmišljanje o prošlim uspomenama, stvarajte nove uspomene. Učinite nešto što ste uvijek željeli učiniti. Putujte. Isprobajte novi recept. Otiđite u muzej. Što god vam padne na pamet, nemojte samo sjediti i razmišljati kako bi voljeli to učiniti s osobom koju ste voljeli; samo učinite to.

Kao što sam rekao, nikada nećete upoznati nekoga identičnog svojoj bivšoj ljubavi, ali to je u redu. Ne bi ni bilo dobro da je drugačije. Ali kada vratite svoju strast za ostalim dijelovima života, upoznat ćete i druge ljude koji dijele iste interese.

Radite stvari koje volite i susret ćete ljude koji vam mogu postati novi prijatelji, a također možete susresti nekoga tko će u potpunosti promijeniti vaš život.

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Ljubav će se vratiti kada vam više ne bude potrebna za preživljavanje

Kad ste s nekim bili u vezi duže vrijeme, lako zaboravite kakav je život bio prije nego što ste upoznali tu osobu. Jedna od najtežih stvari nakon prekida s partnerom mogao bi biti povratak svog identiteta kao pojedinca. Ali ako želite krenuti naprijed, to morate učiniti.

Ne samo da morate vratiti svoju strast za životom nakon prekida, također se trebate usredotočiti na jednostavan život. Puno ljudi, nakon prekida, pokušava dobiti ljubav od svakoga tko je može pružiti, jer se boje da neće moći biti sami. Ne činite to. Ne samo da nije fer prema drugoj osobi, to nije pošteno ni prema sebi.

Vjerujte da možete živjeti kao pojedinac. Ako se morate dokazati na neki način, učinite to. Vratite svoju individualnost prije nego što uđete u novu vezu.

Ako tražite ljubav, počnite od sebe.

Suzana Prnjak za atma.hr / lifehack

ATMA OGLAŠAVANJE

3 MILIJUNA POSJETA MJESEČNO

Reklamirajte svoj događaj, proizvod ili uslugu na portalu atma.hr

Atma portal bilježi približno 3 milijuna posjeta mjesečno, a vaš će oglas u mjesec dana vidjeti oko 800 000 čitatelja.

U tijeku je i jesenska akcija - 20% popusta na određene vrste oglašavanja!

Spremni smo vas predstaviti našim čitateljima - isprobajte!

Detalji ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaAtma Kriya Yoga objašnjena kroz Bhagavad Gitu
Slijedeća objavaZavaravanja u odnosima
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

3 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here