Žena u ovom znaku se uvlači pod kožu – i muškarac postaje zauvijek ovisan!

1
68830
pexels.com

160×600 text-47 lijevo

“Priznajem – bojao sam se voljeti. Ne samo voljeti, nego voljeti nju. Jer ona je tajna. U sebi nosi ono što nitko još nije shvatio  i ja sam se bojao da neću uspjeti, kao i ostali. Bila je ocean, a ja sam bio tek dječak koji je volio valove, ali potpuno prestravljen da bi počeo plivati. “~ Christopher Poindexter

Ljubav ovog znaka je ona ljubav iz koje nema povratka.

Čak i ako se naši putovi razdvoje, ona će uvijek biti tu, prisutna u stražnjem dijelu glave. Ona će biti toplo sunce na goloj koži, kap kiše na trepavicama i miris prvog snijega koje pokriva neplodno tlo.

Najtajanstveniji dio njene ljubavi  je način na koji se ona ovije – ne samo oko svog ljubavnika, već oko  njegove duše.

RIBE.

Ribe su jedan od najzagonetnijih i najromantičnijih znakova. Također, Riba zbunjuje, ali u isto vrijeme plaši svoje ljubavnike. Ona je gorko – slatka, jer iako njena ljubav opija, jednako može biti i preintenzivna.

Ipak, bez obzira na to koliko je teško voljeti Ribe, gotovo je nemoguće ne voljeti ih.

Emocije Ribe su lako vidljive u njenim očima. Ona jednim treptajem može svom partneru pokazati svu svoju ljubav i on će se izgubiti u tom pogledu u kojem vidi njenu nedokučivu dušu.

Ribe su stare duše zodijaka – one su već hodale ovom zemljom.

Riba u svom srcu nosi znanje tisuću zvijezda i shvaća svoje ljubavnike na sasvim drugačijoj razini nego što su ikada prije doživjeli.

Ona ima sposobnost razumijevanja bez objašnjavanja, ona prihvaća bezuvjetno i svaka druga vrsta ljubavi u usporedbi s njenom izgleda beznačajno.

Kada Riba voli to ne može biti polovično. Ona potpuno otvara svoje srce.

300×250 centar text-39

Riba je svom ljubavniku kao  oduvijek željeni mirni san, za kojeg je mislio da ga nikada neće imati. Riba ima sramežljivi osmijeh i daje zavodljive poljupce. Riba je romantična i sanjiva po prirodi; njoj nije teško zakoračiti u svijet fantazije, koji ne samo da stvara, nego živi u njemu većinu vremena.

I nakon što provedete vrijeme s Ribom u svijetu snova,  više nikada nećete moći biti zadovoljni ovozemaljskim postojanjem u kojem većina uživa.

160×600 text-47 lijevo

Bez obzira na to što Riba radi, to jednostavno izgleda čarobno.

Jedan od njenih najvažnijih opojnih dijelova je način na koji ljubi dušu svojih voljenih. Riba voli ugoditi i veliko zadovoljstvo joj pruža kada ugađa svom partneru.

Ribe uvijek iznenađuje svog partnera. Svaki dan s njom je nova avantura, jer svaki dan ona će biti drugačija od dana prije.

Riba se ne zadržava samo na priči kada govori o svojim snovima i onome što želi ostvariti – ona to zapravo i učini.

Njoj je jasno da sve što je vrijedno vrijedi čekati. Riba je najstrpljivija i ima najviše razumijevanja od svih znakova, a ta utjeha je ono zbog čega joj se njen ljubavnik uvijek iznova vraća.

Bez obzira koliko su ludi njeni snovi s vremena na vrijeme, nakon što njen partner vidi iskru u njenim očima – ona mu se uvlači pod kožu – i on postaje zauvijek ovisan.

To je ovisnost koja se temelji na duši, a živi iz srca. To je ono što pruža blagi osmijeh njenom partneru – jer zna kako on ima ono što mnogi drugi možda žele.

To je osjećaj potonuća u najdublji, najmodriji ocean, jednostavno uživanje u valovima i učenje da je jedini način živjeti u ljubavi s Ribom – jednostavno se prepustiti.

Izvor: elephantjournal

Otvorite srčanu čakru, rasplamsajte ljubav!

Artwork by Daniel B. Holeman

Pregled vaše energije na daljinu
Oporavak veze
Balansiranje čakri
Očitanje energije vašeg trenutnog partnera, bivšeg partnera ili bilo koga drugog kroz vašu energiju.
Saznajte što vaš partner osjeća i kakve bi akcije u budućnosti mogao poduzeti.

Imate pitanja o vezi, nedoumice i probleme u životu?

  • Kako pronaći i privući srodnu dušu?
  • Mogu li spasiti vezu?
  • Mogu li vratiti bivšu ljubav?
  • Zašto ne mogu pronaći partnera?
  • Je li ta osoba vrijedna moje ljubavi?
  • Je li mi partner vjeran?

Brama – Vaš osobni savjetnik za odnose

Dugogodišnje iskustvo, zadovoljni klijenti.
Uža specijalnost: Rad sa srčanom čakrom, povezivanje na daljinu, oporavak veza.
*certifikat HeartMath Institute mentor

Nazovi 060 600-303

Cijena poziva za Hrvatsku 6,99 kn po minuti za poziv s fiksne linije / 8,41 kn po minuti za mobilne uređaje (razgovor se naplaćuje po sekundama)

PODIJELI
Prethodna objavaOdaberite svoju mandalu i pročitajte poruku koju vam šalje – Ostat ćete iznenađeni!
Slijedeća objavaAko iskreno kažete svom tijelu ove dvije ljekovite riječi – iscjeljenja i čuda se događaju!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here