Orgonski medaljon Ljubičasti Plamen je mali orgonski generator, načinjen pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice.

Kreativni proces usvaja specijalnu orgonsku tehnologiju matrice, ekstrapolirane iz istraživačkog rada Wilhelma Reicha, prvi put demonstriranu 1930-ih i 1940-ih godina.

Prema Dr. Reichu orgon je (poznat i kao prana, ki, chi, eter, životna energija, esencija kreacije) sveprožimajuća kreativna sila u prirodi, nevidljiva energija koja ispunjava cijeli svemir, kreira materiju i život.

Vjeruje se da nesmetan i dovoljan protok ove energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Orgonit je sintetička supstanca čiji individualni sastojci u zajedničkoj mješavini imaju alkemijsko djelovanje.

Responsive text-52 horizontalpurpleflame1Orgonski medaljon Ljubičasti Plamen

Prekrasan unikatni ljubičasti orgonski medaljon poseban je po originalno oblikovanom/izrezbarenom dizajnu. Svojom transparentnom ljubičastom bojom u kombinaciji sa zlatom, svom nosiocu pruža istinsku potporu u traganju za vlastitim duhovnim istinama.

Izrađen je od epoksi smole, gorskog kristala i 22kt zlatnih listića uz zaštitu moćnih mantri i meditacije čija se zaštita osjeti u svakodnevnom nošenju medaljona. Programiran je energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svog nosioca.

Vaš medaljon stiže lijepo zapakiran i spreman za korištenje/darivanje.

Cijena: 221 kn

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaOrgonske naušnice “Meditacija” – Lapis Lazuli i Srebro
Slijedeća objavaKad netko uđe u vaš život s RAZLOGOM
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here