Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Možete se sto puta podsjećati kako nije dobro ljutiti se, ali kad se takva emocija pojavi vrlo je teško kontrolirati je. Ona dolazi poput oluje. Emocije su puno moćnije od vaših misli. Što učiniti kada u vama rastu ljutnja, bijes i gnjev?

Ljutnja je narušavanje vaše istinske prirode i ne dopušta vam da u potpunosti sjajite. Struktura ljudske svijesti ili uma, vrlo je slična onoj u atoma. Pozitivno nabijeni protoni i neutroni nalaze se u središtu atoma, a negativno nabijene čestice su na obodu. Isto tako, u ljudskoj svijesti, umu i životu, sve negativnosti i poroci se nalaze samo na periferiji. Vaša istinska priroda je mir i ljubav.

Iskaljavanje ljutnje samo po sebi nije pogrešno, ali biti nesvjestan svoje ljutnje je ono što vam nanosi bol. Ponekad možete pokazati ljutnju namjerno. Na primjer, majka ponekad biva ljuta na svoju djecu i može djelovati grubo ili vikati na njih ako su se doveli u opasnost. Postoje situacije u kojima je jako teško izbjeći ljutnju, ali kad se naljutite, jesi li primijetili što se s vama događa? Potpuno ste rastreseni. Pogledajmo posljedice ljutnje. Jeste li zadovoljni s odlukama koje ste napravili ili riječima koje ste izrekli tom stanju? Ne, zato jer svjesnost postaje prekrivena. Ali, ako ste potpuno svjesni, ali djelujete ljutito, to je u redu.

Biti u sadašnjem trenutku

Ljutnja je gotovo uvijek zbog nečega što se već dogodilo. Ima li ikakve koristi ljutiti se zbog nečega što se ne može promijeniti? Um uvijek se koleba između prošlosti i budućnosti. Kad je um u prošlosti, ljut je zbog nečega što se već dogodilo; ali ljutnja je besmislena jer ne možemo promijeniti prošlost.  A kada um je u budućnosti, uznemiren je zbog nečega što se može i ne mora dogoditi. No kada je um u ovom trenutku, tjeskoba i ljutnja izgledaju tako besmisleno.

Duhovne prakse vam pomažu u održavanju vaše usmjerenosti i u tome da ne budete potreseni zbog malih događaja. Tada uvelike pomaže nešto znanja o sebi, umu, svijesti i samom korijenu uznemirenja. Kada ste iscrpljeni i pod stresom gubite svijest o svojoj prirodi i naljutite se. Svaka je osoba obdarena svim vrlinama. Oni jednostavno bivaju prikriveni nerazumijevanjem i stresom. Potrebno je samo razotkriti vrline koje već postoje u nama.

Tajna daha

Tajna tehnike disanja i meditacije su vrlo učinkovite u smirivanju uma. Naučiti nešto o našem dahu je vrlo važno. Naš dah nas ima naučiti veliku lekciju koju smo zaboravili.

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Za svaki ritam u umu, postoji odgovarajući ritam u dahu, a za svaki ritam u dahu postoji odgovarajuća emocija. Stoga, kada se ne možete neposredno nositi sa svojim umom, možete to učiniti kroz dah. Kroz meditaciju učimo napustiti ljutnju iz prošlosti i događaje iz prošlosti. Meditacijom prihvaćamo ovaj trenutak i živimo u svakom trenutku u potpunosti. Ljutnja često dolazi, jer ne prihvaćamo sadašnji trenutak. Ljutnja dolazi kada zahtijevamo previše savršenstva. Kada ste radosni, ne tražite savršenstvo. Ako ste uvijek u potrazi za savršenstvom onda niste izvor radosti.

Svijet spolja izgleda kao nesavršen, ali ispod toga, sve je savršeno. Savršenost je skrivena, a nesavršenost vidljiva. Onaj tko je mudar neće ostati samo na površini, već će ispitati dubinu. Stvari nisu nejasne; vaša je vizija nejasna. Beskonačne akcije prevladavaju u cjelovitosti svijesti, a ipak svijest ostaje savršena, netaknuta. Spoznajte to i budite prirodni.

MOQUI KUGLICE

MOQUI KUGLICE - Mistično šamansko kamenje

Za iscjeljenje aure i organizma

Dolaze u paru. Kuglica negativnog polariteta je ženska energija, a kuglica pozitivnog polariteta je muška energija. Prožimajući naš organizam čistom energijom u nama spajaju sve ono što treba biti skupa. Kako se „družimo“ s njima, s vremenom dolazi do pomlađivanja stanica, kože i organa.
Jednostavno ih držite u ruci, lezite i stavite na mjesto čakri, držite ih za vrijeme meditacije, nosite se sobom dok šetate. Vjeruje se da su ih stoljećima koristili šamani i drugi mistici.
Certifikat originalnosti je priložen.

Cijena: 150-200 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaKarma nastavlja privlačiti svoju posljedicu sve dok ne bude “demagnetizirana”
Slijedeća objavaOsjećaj krivnje je gubljenje vremena
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here