U periodu od oko 27.08. do oko 01.09.2017.godine, bit će izražen utjecaj konjunkcije Marsa i Rahu-a, tj. Sjevernog Mjesečevog čvora.

336×280 lijevo text-54

O Mjesečevim čvorovima

Rahu je Sjeverni Mjesečev čvor. Podsjećanja radi, Mjesečevi čvorovi su imaginarne matematičke točke gdje putanja Mjeseca presjeca putanju Zemlje oko Ekliptike. Njihovo djelovanje je najizraženije, kada se nađu u konjunkciji sa nekim planetom ili vrhom kuće, na orbisu od oko 3 stupnja. Uglavnom su malefične prirode.

Na suprotnoj strani se nalazi Južni Mjesečev čvor, čiji je drugi naziv Ketu. Oba su uglavnom malefičnog utjecaja. Simbolički prikaz Ketu-a je tijelo bez glave, i on je karmički vladar Škorpiona. Ketu se vezuje za već postojeće, za naslijeđene obrasce iz prošlih života.

Na materijalnom planu uskraćuje svako pravo, signifikuje bolna suočavanja, trpnju i odricanje. Na osobnom planu daje snažan i bistar um, ali i mnogo osobnih nezadovoljstava, pesimizam, izražen kritički stav koji se vrlo često može svesti samo na puke fraze, jer konkretnog djelovanja nema. Simbolički prikaz Rahu-a je glava bez tijela, i on je karmički vladar Vodenjaka. Rahu se vezuje za nova stremljenja u životu. Na materijalnom planu vrlo često simbolizira nove, velike i značajne prilike za što je potrebno uložiti mnogo truda i entuzijazma da bi se od njih stvorilo nešto što je opipljivo i trajno. Tu je neophodna velika posvećenost. Jer, u suprotnom sve može vrlo lako i brzo nestati.

Na osobnom planu, Rahu je odraz jednog mladog uma, nepromišljenosti, sklonosti obmanama i zabludama, srljanju. Primarno Rahu, ali i Ketu se vezuju za laži i poroke. Energija ove 2 točke se najbolje koristi ako se usmjeri na polje duhovnog razvoja.

Utjecaj konjukcije Marsa i Rahu-a u periodu od 27.08. do oko 01.09.2017. godine.

Mars konjunkcija Rahu daje podložnost krivim uvidima, zato nije dobro donositi bilo kakve odluke. Čak i da ste najsigurniji u njih pričekajte, jer biste u suprotnom mogli sebe uvući u problem. Ideja i originalnosti neće manjkati, no još uzevši utjecaj retrogradnog Merkura, nikako nije dobro za bilo kakve nove početke, koji vode u propast.

Zato, odgodite donošenje odluka i sve nove početke, svakako još bolje za period od 4.9. kada Merkur napusti retrogradni hod. Ovo je period, kada je potrebno raskrstiti sa svim onim iz prošlosti, što Vam pričinjava teret i probleme. Ali, bez panike i stresa, jer sa istima dobijate samo opterećenje koje se može nepovoljno odraziti na Vaše psihičko i fizičko zdravlje. Naravno, posebice je povoljno za suočavanje sa svim problemima, nastalim tijekom ranijih retrogradnih kretanja Merkura, kao i autentičnih aspekata Saturna, Rahu-a i Ketu-a.

Budite oprezni prema svemu što čujete, jer ništa nije tako bajkovito ili možda drastično. Ne ulazite u dublje odnose, bez obzira da li su poslovne, prijateljske, ili ljubavne prirode, iz razloga što možete doživjeti veće razočaranje. Ne otvarajte se ljudima koje ste tek upoznali, kao i onima koje poznajete određeno (duže) vrijeme, a do sada niste bili bliski, barem ne u tolikoj mjeri da biste im otkrivali neke osobne stvari iz svog života. Lako Vas može navesti da kažete nešto iz Vašeg ili života Vama bliske osobe, pa da Vas poslije manipulira time, ili da prenese osobama do kojih to nikako ne biste željeli da dođe. U mnogim ljubavnim i bračnim vezama bit će intenzivno prisutne neiskrenost i fizičke prevare.

Važno je istaknuti značajan porast stope nasilja svih vrsta, kao i porast stope prometnih nesreća. U ove dane, najbolje bi bilo kretati se u provjerenim krugovima, sa dozom opreza, ali svakako manjeg, no što je to u suprotnome slučaj, i sva putovanja prolongirati za naredni period. Ne sklapajte bilo kakve dogovore, ne potpisujte ugovore, s obzirom da možete biti izmanipulirani na najrazličitije načine.

Što se tiče zdravstvenog aspekta, u prvom redu je problematično za sve koji imaju psihičke probleme. Mars konjunkcija Rahu u znaku Lava,a pritom dispozitor Sunca koje je vladar znaka Lav je retrogradni Merkur, te na globalu period broja 1, upozoravaju na suicid i probleme sa porocima sa vrlo opasnim ishodom.

Vezano za fizički dio, vrlo je visoka podložnost na prehlade i upale. Kada se radi o kroničnim problemima, najviše bi mogli biti ugroženi kardio-vaskularni bolesnici, posebice oni koji imaju slabo srce, a smetnje su moguće i kod osoba koje imaju problem sa donjim dijelom kičme, želucem i tankim crijevima. Treba se čuvati od upala i zaraza genitalnih organa. Preventivnim djelovanjem se da stati na put svakom problemu.

Pored navedenog, ovaj period, nije niti malo pozitivan za liječničke preglede, obzirom da su moguće pogreške najrazličitijih vrsta, poput krive dijagnostike, a time i neadekvatne terapije, a evidentno da nije dobro ni za odlazak na kirurške zahvate.

Damir Igor, astrologdamirigor.com

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

23 POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objava03.09. Zagreb – Besplatno predavanje: Uvod u NLP
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 29.08.2017.
Damir Igor
Već 10 godina aktivno se bavim astrologijom i numerologijom. Moja najuža specijalnost su Horarna i Elekciona astrologija. Podjednako mjesto zauzima i Natalna astrologija, međutim u ovom brzom, instant vremenu, Natalna astrologija je gurnuta u zapećak. No, unatoč tome, svim snagama se trudim prezentirati ju što kvalitetnije, i vratiti joj mjesto koje joj pripada, a time u konačnici i pomoći svojim klijentima da shvate kako su rođeni za mnogo veće stvari,... kako rukovodeći se postavkama iz Natalne astrologije, mogu od svog života napraviti nešto sasvim drugo, svakako bolje, u odnosu na uvjerenja prisutna u svijesti čovjeka s početka 21. stoljeća. Tvorac sam Astronumerološke tehnike koji karakterizira to što su planetarna vladarstva brojeva zasnovana na Haldejskom poretku planeta, kao i to da postoje 2 osnovne grupe brojeva - 1. grupa od 9 jednocifrenih brojeva i 2. grupa od 12 brojeva. Pored Astrologije i Numerologije, uspješno se bavim tumačenjem Kraljevskog tarota i trener sam Pozitivne psihologije, koju doživljavam krunom mog dosadađnjeg rada, obzirom da u okviru nje objedinjujem sva svoja stječena znanja i sposobnosti, što iz domena pozitivne psihologije konkretno, što iz domena alternative i ezoterije.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here