Došli smo do pozicije Marsa, u Jupiterovoj kući, do borca svjetlosti, hrabrog i neustrašivog u pohodu za istinu. Mars u znaku Strijelca ima triplicitet, a druga dekada Strijelca predstavlja dekadu Ovna, znaka gdje je Mars u vlasti.

Otuda i sva snaga ovog Marsa. Ovaj Mars neće reagirati “na prvu”, impulse će ostaviti po strani. Pričekat će i sagledati cilj za koji se bori, a shodno njemu će i uslijediti odgovor na izazov.

Ovo je Mars koji svoju snagu i nastup ne mjeri prema protivniku koji mu se suprotstavlja, već prema svetinji koju brani. Neće vas ostaviti na cjedilu, ali vas neće ni uvlačiti u bezrazložne sukobe. Neće paliti vatre, da bi se naslađivao plamenom, pronijet će slavu pobjede tamo gdje njegov duh osjeća, a srce potvrđuje.

 

Tranzitni Mars ušao je 27. 01. u znak Strijelca, što će pojačati optimizam i donijeti ekspanziju na individualnom planu. Mars ovdje ostaje do 18. 03., kada se seli u znak svoje egzaltacije, u Jarca. Ponovo ćemo s ushićenjem dati sve od sebe kako bi naša inicijativa bila opće prihvaćena. Unosit ćemo novine u svakodnevnicu, bježat ćemo od rutine, ali će nepostojanost biti glavni krivac za propuštene prilike.

Na globalnom planu nas očekuje porast vjerskog fanatizma, zaoštravanje sukoba na istoku, ali i jačanje i radikalizacija pokreta koji se bave očuvanjem čovjekove okoline. Bit ćemo u prilici slušati pozive na sukob, ali da nam razlozi istog budu daleki. Pitat ćemo se, a gdje smo mi u svemu tome? U čije ima i za čije dobro rušimo? Ima li uopće mjesta pojmu “dobro” , u istoj rečenici s terminom “rušenje”? “Milosrdni anđeli” i ostale parafraze zla odzvanjaju… Pamte se, iako možda tako ne djeluje.

Tranzitni Mars u Strijelcu prvi aspekt obrazuje s Neptunom (od 8. 02.), pa eto nama sukoba zbog nerazumijevanja, pogrešnih informacija koje nam neko ciljano plasira i brzopletosti. Ne uzimajmo sve zdravo za gotovo, ostavimo vremenu da da sud. S druge strane, kreativnost raste, pa se mogu očekivati uspjesi u oblastima kulture i umjetnosti.

Dispozitor ovog Marsa je Jupiter u Škorpionu, pa će ove dvije planete imati uzajamno dobru recepciju. Što to znači? Dobra recepcija Marsa i Jupitera će doprinijeti uspješnom obavljanju zakonskih poslova, provođenju zakona kao i poslovima koji imaju veze s inozemstvom, pravom, odvjetništvom…

Ovo je pravi čas da se zadovolji pravda, pa ako imate kakav spor koji niste pokrenuli, a dvoumite se, sada je pravi čas za to! Sva pravno legalna pitanja dolaze na dnevni red i rješavaju se brže nego inače. Tamo gdje vam se u natalu nalaze znaci Strijelca i Škorpiona, očekujte ekspanziju i povoljne vijesti!

Sljedeći aspekt je trigon s Uranom, koji će se formirati od 25. 02., pa sve do izlaska Marsa iz znaka Strijelca, 18. 03. Evo prilike za sve koji se bave poslovima vezanim za telekomunikacije. Poplava ideja je tu, a veliki dio njih će naići na odobravanje od strane autoriteta, pa je to pravi trenutak da sa njima izađete u javnost.

Trigon Marsa i Urana donosi ogromnu količinu pozitivne energije, koja će biti usmjerena ka inovacijama i životnim promjenama koje se hvataju u letu! Budite u pripravnosti da prepoznate dobru priliku za promjenu posla, mjesta boravka ili pak bljesak koji će vaš emotivni život povesti u novom pravcu.

Od 11. 02., pa do 7. 03., tranzitnog Marsa u Strijelcu će pratiti Venera u znaku Riba, s kojom će formirati aspekt kvadrata, posebno naglašen u periodu od 20. 02. do 7. 03. Kvadrat Marsa i Venere će donijeti jaku strast i turbulencije u muško ženskim odnosima.

Dispozitor obije planete je Jupiter iz Škorpiona, koji je s Marsom u dobroj recepciji, a s Venerom u mješovitoj, što nam govori da će gospoda koristiti sve prilike za zavođenje, dok će dame nakon početne euforije biti suočene s problemima koje njihovi partneri kroz život nose. Jak strastveni naboj obilježava ove dane, pa će veze koje sada otpočnu biti izuzetno strastvene, pa se o monotoniji ne može pričati. Postojeći odnosi mogu biti začinjeni ljubomorom koja će biti okidač za veće pokazivanje pripadnosti i ozbiljniji pristup partnerima.

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Zanimljivo je spomenuti da nas u periodu tranzita Marsa kroz znak Strijelca još očekuje pomrčina Sunca (15. 02.), a poseban utjecaj će ispoljiti na zemlje koje su osnovane pod znakom Ovna ili Vage, ili tu imaju ascendent i Mjesec. Na udaru su Kina, SAD, Egipat, bliski Istok. Ova područja mogu pogoditi vremenske nepogode, ali i gerilski sukobi i štrajkovi.

Nakon Marsa u Škorpionu, i poruke “spremite se da preživite“, pred nama su dani u kojima glavnu ulogu ima svrha tog preživljavanja. Borba za duh, slavu, tradiciju, preuzimaju prvenstvo. Ne samo pobijediti, već pobjedu i čast ostaviti u zalog pokoljenjima.

Jovana Milekić / astroportal.in

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

Generator pozitivne energije

Originalna Teslina ljubičasta ploča, ionizirana - jedno od najpoznatijih sredstava u alternativnoj medicini!
Sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, diže vibraciju.
Ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Cijena: 250 kn - Kupi ovdje

Prethodna objava“Budite najbolji prema voljenoj osobi.” – Jednostavna pravila jurodivog Pyotra Mamonova
Slijedeća objava15.02. POMRČINA SUNCA u Vodenjaku: Početak kraja – Najveći utjecaji na OVE znakove!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here