Merkur u Vodenjaku – Sa riječi se konačno prelazi na djela, i to ne bilo kakva!

0
8111

160×600 text-47 lijevo

Merkur je u znak Vodenjaka zakoračio 7. veljače i time okončao dug period boravka u Jarcu, u kome se dogodila i retrogradnost. Time je izašao iz sjene, pa praktično tek sada možemo reći da Merkur ide punom brzinom, direktnim hodom.

Ovo će se najprije odraziti na polje komunikacije i međuljudskih odnosa. Brojni nesporazumi i zakočeni poslovi će se pokrenuti s mrtve točke. U ovom periodu se može očekivati ​​obnova komunikacije s onima s kojima je prekinuta krajem prošle godine. Vraćamo se u kolosijek, puni ideja za vrijeme koje dolazi.

Merkur će sve vrijeme svog boravka u Vodenjaku imati podršku svojih dispozitora Saturna i Urana. To će pridonijeti poboljšanju i stabilizaciji komunikacije s osobama koje su starije ili na neki način poziciono iznad nas. Stat ćemo na svoje noge i osjetiti da smo na čvrstom tlu.

Dogovori koje budemo postigli u ovom razdoblju će biti stabilni. Ipak, Saturn se nalazi na mjestu Merkurovog izgona, što donosi mješovitu recepciju koja će se u praksi odraziti na inovativnost. Korigirat će svoje stavove, kako bi se oni uklopili u kulturološko-filozofske šablone okoline. Postojat će jasan poredak.

Venera se 5. veljače preselila u znak Ovna, pa će se formirati aspekt sekstila između ove dvije planete. One će donijeti inovacije u području emotivnih odnosa. Sa riječi se konačno prelazi na djela, i to ne bilo kakva!

Riječ je o Merkuru u zračnom i Veneri u vatrenom znaku. Vatra i zrak su kompatibilni elementi, pa nas očekuju brza i luda udvaranja, iznenađujući potezi koji će u potpunosti preokrenuti tijek naših sudbina. Spajaju se oni čiji mentalni sklop vapi za povezivanjem.

300×250 centar text-39

Ovaj dvojac će donijeti ljepotu izraza, komunikaciju koja proizvodi emocije, mnoštvo riječi koje podižu adrenalin. Ovo je slika ljubavi “online”, u daljini, s osobama drugačijih shvaćanja, s onima koji nam u redovitim okolnostima ni pijanima ne bi pali na pamet. Ovo je iznenadna vijest koja pokreće lavinu …

Pored aspekta s Venerom, Merkur gradi sekstil sa Marsom u Ovnu. U ovom razdoblju, novac dolazi od inovacija, pa koliko smo otvoreni za nešto novo, neistraženo, toliko ćemo i koristi vidjeti. Brze odluke donose profit. Platni promet se ubrzava.

Sljedeći aspekt je aspekt sekstila Merkura i Urana, koji će se događati od 18. do 26. veljače. Brza misao, iznenadna vijest i promjena mišljenja koja donosi boljitak. Osmjelite se krenuti tamo gdje staza još nema, gdje ćemo ih sami napraviti. Pojedincima stiže odlična ponuda za novi posao.

Responsive text-52 horizontalRazdoblje Merkura u Vodenjaku donosi slobodu misli, a vrijeme u kome će Merkur graditi sekstil s Venerom (od 8. do 18. veljače) valjalo bi iskoristiti za pronalaženje točke spajanja s voljenim bićem, za onu podsvjesnu nit koja se jednom uspostavi i traje cijeli život. Osluhnite međusobne želje, pa preduhitrite one koji su osvojili vaša srca. Podignite svoj odnos na višu razinu, koristeći intuiciju. Nema čekanja i taktika, sa žarom u očima!

Sretno!

Jovana Milekić

astroportal.in

PODIJELI
Prethodna objavaČešće grlite ženu!
Slijedeća objavaMojoj najboljoj prijateljici, ne zaboravi da si jedna od milijun
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here