Foto: mysticalraven.com

Ovo je vrlo jednostavan test! Rezultati su nepogrešivi. Ovo je jedna slika, ali nekoliko slika je u njoj, odaberete jednu – i dobit ćete nevjerojatnu dijagnozu vaše osobnosti i savjete o svojoj budućnosti! Većina ljudi koji su isprobali test, potvrđuju točnost rezultata!

300×250 centar text-39

Mislite li da poznajete sebe? Nemojte biti tako sigurni. Postoje određeni skriveni aspekti naše osobnosti koje ponekad ne primjećujemo ili ne želimo primijetiti. S ovim testom otkrit ćete skrivene osobine vaše osobnosti!

Možete beskrajno razgovarati o osobnosti osobe. Ova vrsta testova pomaže otkriti tajne aspekte, koje je teško primijetiti u svakodnevnom životu. Pogledajte ovu sliku i bez oklijevanja, odgovorite na pitanje, što ste prvo vidjeli.

300×250 centar text-39

Svijećnjak

Imate vrlo širok pogled na svijet. Vaši su planovi uvijek veličanstveni. To je u redu, ali često zaboravite na pojedinosti i nijanse, piše Mystical raven. Dobra ste osoba s velikim srcem.

Vrlo često vas drugi iskorištavaju, stoga trebate biti oprezniji i trebate birati svoje prijatelje kako biste izbjegli probleme u budućnosti.

300×250 centar text-39

Žena

Vi ste suptilna i senzualna osoba. Skloni ste idealizaciji života, a ponekad ne obraćate pažnju na stvarni svijet i stvari koje vas okružuju. Lebdite u oblacima. S jedne strane to nije loše, jer postoji toliko malo romantičara na zemlji, ali s druge strane, iza sve te romantike, zaboravljate na stvarni svijet sa svojim složenostima i razočaranjima.

Ne zaboravite barem povremeno vratiti se stvarnosti, inače će se život pretvoriti u neprestano skakanje preko prepreka.

300×250 centar text-39

Muškarac

Vi ste vrlo mirna osoba, svatko tko je s vama osjeća se ugodno i sigurno, kao iza kamenog zida. Vi ste promišljeni i kreativni. Svoj temperament držite pod kontrolom. Ali postoji jedna stvar koju možete poboljšati: niste dovoljno pažljivi prema osobama koje su vam bliske.

Kako biste ispravili situaciju, poklonite bar male znakove pažnje ljudima koje volite i na taj način ćete  svi živjeti mnogo sretnijim životima.

300×250 centar text-39

Vatra

Vi se razlikujete od drugih ljudi. Vaše razmišljanje razlikuje se od standardnog. Imate vlastitu viziju svijeta, a osobe koje su vam bliske ponekad vas ne razumiju.

Nije vam to važno. Glavna stvar je da se ne promijenite! Morate poboljšati svoje samopouzdanje i onda će sve biti u redu.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

Feng shui set – Himalajski svijećnjak i Drvo sreće Citrin

Topla energija drva sreće od citrina i svijećnjaka od himalajske soli blagotvorno utječe na zdravlje i energiju, potiče prosperitet, harmoniju, blagostanje, sreću i zadovoljstvo. Probajte!

Himalajski svijećnjak težina: 1 – 1, 5 kg

Cijena: 210 kn

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objava5 duhovnih pravila za privlačenje ljubavi
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 08.01.2018.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here