Art: Mario Sánchez Nevado

Mjesec je u Raku gdje gradi kvadrat s Marsom prije trigona sa Suncem. Venera je prešla u znak Škorpiona i sada je u recepciji s Marsom.

Neke stvari nisu najbolje, a opet… uklope se tako dobro.

Novi za clanke 75Nismo savršeni, ali ako smo prihvaćeni, dovoljno je.

Neke pukotine pronalaze svoje disanje. Emocionalnost raste, ali opet se zarezujemo. Buktinje i plamenovi. Odjednom gubimo kontrolu. Reagiramo podsvjesno. Impulzivno. Obaralački. Ujedamo kompromise.

Svađe su sada prolazni uragan. U kući se lomimo i lomljivi smo kao i sve oko nas. Majke plaču. Djeca vrište. Svađe oko podjele imovine. Ozljede koje se događaju u paru.

Opet se povrjeđujemo. Oštri smo. Lomimo zidove po sebi samima. Jedna riječ je dovoljna da se ispiše po koži kao najteži zločin.

Mjesec ide ka Sunčevom trigonu. Potreba da se smirimo i uskladimo. Potreba da prepoznamo bit jedni drugih u nama. Suštinu svake priče i odnosa. I tog miješanja kože.

Novi za clanke 75Intima je taj dodir očima. Kada si nevoljko rastrgan i kad se užasavaš i samog sebe, a opet si zavoljen. U tisućljetnim minutama svoje tišine.

Intima je kad si kvarljiv, a u očima drugoga odavno si popravljen. Intima je mnogo bitniji dodir od dodira. Ona je ono kad si tu. Ona je prisutstvo koje daješ. Tamo gdje ostavljaš sebe potpunog.

I odjednom u nama eksplozija nekih nas. Raspadnutih, željnih sastajanja. Radimo virtuozne prijelome nas samih. Raspadamo se i uzdižemo. Spajamo si kosti i kožu. Tjeramo se da otvorimo oči, srce, dušu pred drugim. Da izgorjelu kožu učinimo unikatnim djelom. Životnim.

Novi za clanke 75Raspuknut će nas želje. Ogromne, žarke, željene. Kao da umiremo pred odrom svojih htijenja. Poginut ćemo u ime svega što nas spaja.

Više ne želimo biti razdvojeni. Želimo ponovno svoje dijelove. Osjećaje. Emocije. Trnce. Padove i uspone. Samoubilački se ustajemo.

Ovog puta, pobijedio je život. Život i ništa više.

Sanja Paraminski Aisha

NARUKVICA 7 ČAKRI

Unisex energetska narukvica od lave i kristala “7 čakri”

Fantastičan poklon za oba spola!

Svaka čakra ima svoje posebne boje i kristale. Kristali su veliki darovi prirode i otvaraju nam mogućnost da podignemo svoju kvalitetu života i potpuno se uskladimo sa svojom vlastitom prirodom.
Sastav: vulkanska lava, ljubičasti ahat, lapis lazuli, tirkiz, zeleni howlit, tigrovo oko, jantar, crveni ahat, metalni ukrasi antik stila u bakrenoj boji
Promjer perlica: 8 mm / Duljina: 20 cm (rastezljivo)

Cijena: 108 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaEvo što se događa ljudima koji idu spavati IZA 22 sata!
Slijedeća objavaOZONATOR, uređaj za najmoćniju prirodnu dezinfekciju – Nebrojene mogućnosti primjene!
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here