Art: Mario Sánchez Nevado

Mjesec je u Raku gdje gradi kvadrat s Marsom prije trigona sa Suncem. Venera je prešla u znak Škorpiona i sada je u recepciji s Marsom.

Neke stvari nisu najbolje, a opet… uklope se tako dobro.

Novi za clanke 75Nismo savršeni, ali ako smo prihvaćeni, dovoljno je.

Neke pukotine pronalaze svoje disanje. Emocionalnost raste, ali opet se zarezujemo. Buktinje i plamenovi. Odjednom gubimo kontrolu. Reagiramo podsvjesno. Impulzivno. Obaralački. Ujedamo kompromise.

Svađe su sada prolazni uragan. U kući se lomimo i lomljivi smo kao i sve oko nas. Majke plaču. Djeca vrište. Svađe oko podjele imovine. Ozljede koje se događaju u paru.

Opet se povrjeđujemo. Oštri smo. Lomimo zidove po sebi samima. Jedna riječ je dovoljna da se ispiše po koži kao najteži zločin.

Mjesec ide ka Sunčevom trigonu. Potreba da se smirimo i uskladimo. Potreba da prepoznamo bit jedni drugih u nama. Suštinu svake priče i odnosa. I tog miješanja kože.

Novi za clanke 75Intima je taj dodir očima. Kada si nevoljko rastrgan i kad se užasavaš i samog sebe, a opet si zavoljen. U tisućljetnim minutama svoje tišine.

Intima je kad si kvarljiv, a u očima drugoga odavno si popravljen. Intima je mnogo bitniji dodir od dodira. Ona je ono kad si tu. Ona je prisutstvo koje daješ. Tamo gdje ostavljaš sebe potpunog.

I odjednom u nama eksplozija nekih nas. Raspadnutih, željnih sastajanja. Radimo virtuozne prijelome nas samih. Raspadamo se i uzdižemo. Spajamo si kosti i kožu. Tjeramo se da otvorimo oči, srce, dušu pred drugim. Da izgorjelu kožu učinimo unikatnim djelom. Životnim.

Novi za clanke 75Raspuknut će nas želje. Ogromne, žarke, željene. Kao da umiremo pred odrom svojih htijenja. Poginut ćemo u ime svega što nas spaja.

Više ne želimo biti razdvojeni. Želimo ponovno svoje dijelove. Osjećaje. Emocije. Trnce. Padove i uspone. Samoubilački se ustajemo.

Ovog puta, pobijedio je život. Život i ništa više.

Sanja Paraminski Aisha

drvo sreće – ex unisex

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj

Prethodna objavaEvo što se događa ljudima koji idu spavati IZA 22 sata!
Slijedeća objavaMasažer za umorne i bolesne oči: Mehaničko i magnetsko iscjeljivanje akupunkturnih točaka
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here