Designed by Freepik

Svatko tko je ikada imao bubrežni kamenac zna da je to iznimno bolno stanje, pogotovo dok je kamen uhvaćen u mokraćovodu, cijevi koja vodi iz bubrega u mokraćni mjehur. Čak i nakon što je u mjehuru, kamen mora proći kroz uretru. Kako muškarci imaju dužu mokraćnu cijev, imaju puno veći problem s ovim i zdravstveni djelatnici često taj proces nazivaju “muškim porodom”. Zato je dobro znati recepte poput ovog, koji mogu na prirodan način pomoći u rastapanju kamenja prije nego što izazovu toliko problema.

Novi za clanke 75Što su točno bubrežni kamenci?

Bubrežni kamenci su depoziti minerala – obično neki oblik kalcija kao što su kalcij oksalat – nakupljeni u bubrezima i mogu formirati male kamenčiće poput šljunka unutar samih bubrega. Pozicioniranje je sve kada su u pitanju bubrežni kamenci: kamen može ostati u bubregu tjednima, mjesecima ili čak godinama da osoba nema nikakve simptome. Međutim, ako kamen krene prema mokraćovodu, može se pojaviti ekstremna bol u leđima, bokovima te krvava ili zamućena mokraća.

U tom će trenutku, liječnici pokušati istjerati kamen kroz mokrenje uz velike količine tekućine i analgetike kako bi bol bila podnošljiva. Međutim, neko kamenje može biti preveliko te je potrebna operacija za uklanjanje. Treća mogućnost je kombiniranje tekućina za potiskivanje kamenja, ali uz uporabu lijeka poput ovog preporučenog u nastavku, kako bi se kamen razbio te ga je na taj način lakše izbaciti iz tijela.

Novi za clanke 75Lijek za bubrežni kamenac

Sastojci

1 šalica čistog javorovog sirupa
250 grama ekstra djevičanskog maslinovog ulja
250 grama limuna (s korom)
250 grama peršinovog korijena
250 grama sirovog organskog meda

Upute

Očistite dobro limun i izrežite ga na komade skupa s korom, a zatim ga stavite u blender. Izmiksajte ga. Zatim, očistite i peršinov korijen, izrežite ga na komade te dodajte u blender gdje je već izmiksani limun. Zatim dodajte javorov sirup, med i maslinovo ulje i još jednom sve izblendajte dok ne dobijete glatku, dobro izmiješanu smjesu. Možete ovo pohraniti u hermetičnu staklenku i držati u hladnjaku.

Novi za clanke 75Kako koristiti?

Uzmite jednu žlicu smjese svako jutro na prazan želudac te pijte puno tekućine tijekom dana.

Kako sirup djeluje?

Glavni aktivni sastojak je limun; korištenje limuna je izvrsno za liječenje bubrežnih kamenaca, jer podiže kiselost urina i otapa kalcijski bubrežni kamenac. Peršin je također vrlo važan jer je prirodan diuretik koji će vam pomoći u proizvodnji urina i ispiranju bubrega. Med je također važan jer djeluje umirujuće na nadraženu oblogu vašeg mokraćovoda, a također pruža i snažnu antibiotičku zaštitu, a javorov sirup čini lijek ukusnim.

Dakle, ako imate problema s bubrežnim kamencima, razmislite o korištenju ovog prirodnog kućnog lijeka za otapanje cijelog ili barem dijela kamena kako bi lakše prošao. Ima izvrstan okus zbog meda i javorovog sirupa, a zaista je učinkovit u liječenju ovog bolnog stanja te ga čini podnošljivijim.

Autor: Sandeep Godiyal / blogs.naturalnews.com

KURKUMIN

ULTRA JAKI KURKUMIN - Demencija, depresija i artritis

Patent za liječenje Alzheimerove bolesti

Učinkovitiji u djelovanju na neurodegenerativne bolesti mozga, gastrointetinalne i dijabetičke tegobe u odnosu na sve druge proizvode od kurkume! Bioraspoloživost i apsorpcija povećani su za 10 puta u odnosu kurkumu i 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Kurkumin BCM-95 jedini ekstrakt kurkume na svjetskom tržištu kojemu je FDA odobrila patent za liječenje Alzheimerove bolesti (US Patent No. 8859020).
Namjena: Alzheimerova bolest, reumatoidni artritis, depresija i stres podrška u liječenju karcinoma, zdravlje jetre, gastritis, dijabetes II
Cijena: 239 kn, Besplatna dostava (Hrv.) - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaTUGO, NESREĆO: Rak se totalno raspada, Lav ko mučenik, a Djevica – agresivna!
Slijedeća objavaPanchakarma u Ayurvedskoj klinici u Indiji
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here