Možda tebi nije suđeno da ti bude lako. Možda si ti jedan od rijetkih koji može preživjeti teška vremena, a ipak odabrati biti onaj koji voli.

Možda su stvari kakve jesu jer si ti građen za to. Možda još uvijek imaš vremena promijeniti se i Bog ti radije usporava stvari i frustrira te nego pušta da sve ide svojim tokom i iznevjeri te. Možda je došlo tvoje vrijeme da se preoblikuješ.

300×600 centriran

Možda komadići bivaju stavljeni na svoje mjesto i možda uopće nije test, možda se sve priprema za tvoje dobro i požurivanje mi moglo sve pokvariti… Možda si drugačiji kao što se i osjećaš i možda ćeš dovoljno dugo biti jak da poučiš druge kako da isto tako osjećaju o sebi.

Možda to možemo nazvati ljubav. Možda je to samo tvoj put rasta i u redu je to prihvatiti. Dokle god znaš da daješ sve od sebe, nastavi! Nemoj se uznemiravati. Na kraju će sve biti u redu jer ti nećeš odustati.

~ Rob Hill Sr

Novi za clanke 75Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaKako doživjeti astralnu projekciju?
Slijedeća objavaŽene koje “zapnu” s muškarcima koji ih ne zaslužuju
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here