Foto: unsplash.comSvakog muškarca s kojim budem izlazila nakon tebe, uvijek ću uspoređivati s tobom. Ti si standard za ono što ću prihvatiti i što neću prihvatiti. Hvala ti što si me naučio koliko vrijedim.

Muškarca koji će se pojaviti nakon tebe, sigurno ću uspoređivati s tobom. Stvari za koje si prigovarao da krivo radim, muškarac nakon tebe će obožavati.

Hranu koju si mrzio kako pripremam – muškarac nakon tebe će uživati u njoj. Ono što te je živciralo kod mene, neće biti bitno onome koji će se pojaviti nakon tebe.

Muškarac koji se pojavi nakon tebe prihvatit će me točno onakvu kakva ja jesam.  Prihvatit će me onakvu kakva jesam, jer ću ga mudro izabrati. Odabrat ću muškarca  koji će cijeniti to što je sa mnom.

Odabrat ću muškarca koji će me poštovati na način na koji ti nisi znao. Nadam se da će me taj muškarac nakon tebe znati voljeti, voljeti me na način na koji ti nisi mogao.

Muškarac koji se pojavi nakon tebe neće te ni poznavati. Neće znati što smo imali zajedno. Neće shvatiti što smo zajedno prolazili. Sve muškarce nakon tebe uvijek ću uspoređivati s tobom.

Muškarac koji se pojavi nakon tebe će ti biti zahvalan što si me pustio da odem. Bit će ti zahvalan što si me naučio što zaslužujem. Muškarac koji se pojavi nakon tebe bit će ti zahvalan što si ga pripremio za oluju koju će sigurno izdržati kad postanemo par.

Muškarac nakon tebe će shvatiti kako je to kad si sa ženom koja zna koliko vrijedi.

Muškarac koji dođe nakon tebe bit će ti zahvalan za vrijeme koje smo proveli zajedno, ali bit će svjestan da nam nije bilo suđeno. Muškarac koji se pojavi nakon tebe, bit će ti zahvalan što me dijeliš s njim.

Muškarac koji se pojavi nakon tebe nakon tebe, željet će biti dio mog života na način na koji ti nikad nisi mogao ni znao.

To je ljepota ovog svijeta, među tolikim ljudima, jedna osoba će te uzeti zdravo za gotovo, a druga će biti zahvalna. Nadam se da ćeš pronaći nekoga tko će biti zahvalan što te ima, jednako koliko će muškarac koji se pojavi nakon tebe, biti zahvalan što ima mene.

Uvijek ćeš biti onaj s kojim ću uspoređivati drugog muškarca. Zbog toga sam ti zahvalna.

 thoughtcatalog/Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr 

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

SET KRISTALOTERAPIJA

AKCIJA: SVIJET KRISTALOTERAPIJE

Priručnik & Set 7 kristala za 7 čakri

Priručnik kristaloterapije “Šapat s Atlantide”, autor Danijel Postružin. Svi savjeti za osobnu upotrebu kristala! 13 poglavlja, 97 stranica, ilustracije, format 23 cm, Biblioteka Indigo svijet.

Set 7 kristala za 7 čakri, cca 2×3 cm kom. Gorski kristal, ametist, sodalit, rozenkvarc, leopardova koža, karneol, jaspis.

Cijena: 210kn - 200kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaTest velikog psihologa: U koji se ulaz najviše bojite ući? USUDITE LI SE?
Slijedeća objava27.09. Zagreb – Predavanje i SOS radionica – Anksioznost i napadi panike
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here