Responsive text-52 horizontal
Gary Yourofsky (44) je poznati američki predavač i aktivist za prava životinja. Yourofsky je pod pokroviteljstvom Udruge za zaštitu životinja PETA održao oko 3000 predavanja koja je čulo preko 60 000 ljudi. U 2010. godini, Yourofsky je stekao ogromnu popularnost nakon objavljivanja YouTube videa pod nazivom Najbolji govor koji ćete ikada poslušati održan na Georgia Institute of Technology, a taj videozapis je stekao milijune pregleda te je preveden na desetke različitih jezika (pa i na hrvatski – udruga Prijatelji životinja).

Yourofsky je obožavan od milijuna ljudi i čak prozvan herojem, a kao aktivist je uhićen čak 13 puta, te je proveo 77 dana u kanadskom zatvoru maksimalne sigurnosti 1999., nakon što je s farme u Kanadi pustio na slobodu 1 542 kanadskih kuna uzgajanih za krzno.

Responsive text-52 horizontal
Pogledajte njegov fenomenalni govor – ima titlove na hrvatskom.


www.adaptt.org

Responsive text-52 horizontal
Podudarni sadržaj

Prethodna objavaNorveška priča iz vrtića: Pustite djecu vani na kišu!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop za 18.03.2015.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here