Foto: pixabay.com

Vaga želi svima udovoljiti i nikako se ne može riješiti te osobine. Rečeno im je to milijardu puta, ali one mrze biti nedopadljive.

S druge strane, imamo ozlojeđenog Bika, koji će održavati svoje neraspoloženje do kraja vremena. Jasno je da svi imamo neke zamke ugrađene u naš DNK, piše The minds journal.

300×250 centar text-39

Nekima je teško izaći iz njihove zone udobnosti, netko pretjerano razmišlja ili je perfekcionist. Saznajte gdje vi spadate.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Nestrpljivost. Riješite se potrebe da se sve dogodi doslovno odmah. Ako se uvijek žurite, možda propustite nevjerojatne stvari koje su se prirodno trebale malo duže razvijati.

Vježbajte strpljenje i dugoročno ćete biti nagrađeni.

Bik (20. travanj – 20. svibanj)

Zamjeranje. Važno je da otpustite svu suspregnutu ljutnju i zamjeranje koje držite u sebi.  Oprost je ozdravljenje. Ako želite napredovati u životu, nužno je oprostiti.

Otpuštanje uvreda iz prošlosti otvorit će vam lijepe mogućnosti za vašu budućnost.

300×250 centar text-39

Blizanci (21. svibanj – 20. lipnja)

Pretjerano razmišljanje. Živite u svojoj glavi, ali povremeno je važno smiriti svoj mozak. Ako ste uvijek u svojim mislima, riskirate gubitak sadašnjeg trenutka.

Odvojite malo vremena za opuštanje, usporite i uživajte u sadašnjosti – bez pretjeranog analiziranja.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Zona udobnosti. Znate li izreku: “Život počinje na rubu vaše zone udobnosti”? To je potpuno istinito! Sada je idealno vrijeme da se nježno natjerate da iskušate nove stvari i steknete nova iskustva.

Bit ćete iznenađeni s onim što ćete naći i s onim što bi mogli saznati o sebi.

Responsive text-61
Lav (23. srpanj  – 22. kolovoz )

Ego. Ne želimo grubo zvučati, ali ne vrti se sve  uvijek nužno oko vas. Možda su sredstva za vaš odjel smanjena, možda je vaša umjetnost dobila negativne ocjene – takve stvari se događaju; to ne znači da svijet misli manje na vas.

Kada to shvatite, moći ćete zadržati svoju ravnotežu, bez intenzivnog pokušaja utjecanja na tuđe postupke i mišljenja.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2


Widget not in any sidebars

Podudarni sadržaj

1
2
Prethodna objavaLouise Hay: Kako nadvladati svoje strahove
Slijedeća objavaOgrlica “Tajna” – Akvamarin, Mjesečev kamen i Gorski kristal
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here