Želite li svoj stajling obogatiti s 30 različitih komada odjeće, ne morate potrošiti više od 50 kuna. Kako? Poslužite se super trikom za koji vam je potreban 1 komad materijala, 2 gumice za kosu i 5 minuta vremena da pogledate video tutorijal

Inspiraciju za ovo očito možemo naći u indijskom sariju. Sari je 4-8 m dug komad nešivene tkanine različitih materijala, tkanja, dizajna, veza itd. Spominje se čak i u drevnoj Mahabharati koja je zapisana prije 5000 godina, a toliko je popularan da se održao tisućljećima te ga i danas nosi oko 75 posto Indijki.

Sari je zadržao svoj primat zbog svoje jednostavnosti, praktičnosti i udobnosti koja je kombinirana sa notom raskoši i senzualnosti koju žene osjećaju kad ogrnu tijelo tim finim komadom lepršave tkanine. Svaki dio sarija je oslikan ili vezen na određeni način tako da kad ga obučete sve izgleda savršeno kao neka elegantna večernja haljina. Postoji više stilova oblačenja sarija kao i više vrsta oslikavanja i veza sarija.

Sari je jako ženstven i elegantan, a osjećaj oblačenja je jedinstven. Možete ga namjestiti kako god želite i osjećat ćete se predivno. Iako je sari jedne veličine, pravilno omotan savršeno može prikriti tjelesne nedostatke i istaknuti dobre strane vaše figure. Nije ni čudo da su baš indijke u sarijima često bile proglašavane najljepšim i najgracioznijim ženama na svjetskim natjecanjima ljepote.

Samo jedan u nizu video uradaka kreativne Sarah Levenson Yonover oduševiti će sve pripadnice ljepšeg spola koje svoj dnevni i večernji look vole mijenjati i kombinirati na razne načine.

No ne govorimo o skupom šopingu, već i izvrsnim idejama uz pomoć kojih vaš ormar može postati bogatiji za 30 različitih komada odjeće. Sve što vama je potrebno su dvije gumice za kosu i metar ili metar i po (ako želite haljine) laganog i elastičnog materijala kao što je pamuk- đersej, spojenog na krajevima.

U vrlo zanimljivom video tutorijalu donosimo fantastične ideja kako običan komad tkanine, u samo nekoliko sekundi može postati ogrtač, majica, top, šal, haljina ili pareo.

Još fantastičnih ideja za majice, bluze pa čak i večernje haljine možete pronaći na stranici Hipkin Ties.

atma.hr/zadovoljna.hr

Imaš pitanje ili problem?
Nazovi ATMA savjetnike!


Widget not in any sidebars

Milijana

MILIJANA


DUHOVNI MEDIJ, ANĐEOSKE KARTE, NEGATIVNE EMOCIJE I BLOKADE, KARIJERA, LJUBAV, PRIVLAČENJE OBILJA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 02
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Ultra jaki kurkumin!

Sangreen, 500 mg, BCM-95

mini

Ultra strong kurkumin BCM-95 učinkovitiji je u djelovanju na neurodegenerativne bolesti mozga, gastrointetinalne i dijabetičke tegobe u odnosu na sve druge proizvode od kurkume!

Bioraspoloživost i apsorpcija povećani su za 10 puta u odnosu kurkumu i 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Kurkumin BCM-95 jedini ekstrakt kurkume na svjetskom tržištu kojemu je FDA odobrila patent za liječenje Alzheimerove bolesti (US Patent No. 8859020).

Namjena: Alzheimerova bolest, reumatoidni artritis, depresija i stres podrška u liječenju karcinoma, zdravlje jetre, gastritis, dijabetes II

Pakiranje: 60 kapsula (vegan) x 500 mg / Doziranje: 1-2 kapsule dnevno nakon obroka

Cijena: 239 kn

Prethodna objavaMislite da ste dobar i pošten čovjek, ali vas drugi ne vide tako: Evo u čemu je problem!
Slijedeća objavaDa l’ stvarno crkneš ako ne kažeš što misliš?!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here