Ova predivna narukvica je izrađena je u kombinaciji tirkiza, kristala, mjesečevog kamena i tibetanskog srebra. Raspršuje negativne energije, umiruje emocije, daje unutarnju smirenost.

Narukvica Nebo

Perle tirkiza, kristala, mjesečevog kamena i elementi od tibetanskog srebra nanizani na posrebrenu žicu.

Raspršuje negativne energije, umiruje emocije, daje unutarnju smirenost.

Dužina: 19-22 cm

Cijena: 150 kn

 

Više:

Tirkiz je moćan zaštitnik i iscjelitelj koji donosi sreću, radost i ljubav. Kamen je koji štiti, a kao talisman se koristi od pamtivijeka. Potiče duhovno usklađivanje i poboljšava komunikaciju s fizičkim i duhovnim svijetom.

Balansira i usklađuje sve čakre sa suptilnim tijelima i prilagođava fizičku ravan duhovnoj. Ovo je kamen empatije i ravnoteže. Potiče samorealizaciju, kreativno rješavanje problema i smiruje živce kod javnih nastupa.

Psihološki, tirkiz je kamen koji daje snagu. Emotivno, tirkiz stabilizira promjene raspoloženja i donosi unutarnji mir. Stimulira romantičnu ljubav. Fizički, tirkiz je odličan kamen za iscrpljenost, depresiju i napade panike. Štiti od vanjskih utjecaja i zagađivača u atmosferi.

Jača imunitet i regenerira tkivo, podržava apsorpciju hranljivih materija, ublažava infekcije, iscjeljuje cijelo tijelo, posebno oči. Ima protuupalno i detoksikacijsko djelovanje i ublažava grčeve i bol.

Mjesečev kamen je “kamen novih početaka”. Kako njegovo ime govori, snažno je povezan s mjesecom i intuicijom. Njegovo najefikasnije djelovanje je umirivanje emocija. Mjesečev kamen osvještava nesvjesno i potiče intuiciju i empatiju. Izaziva lucidne snove, posebno za vrijeme punog mjeseca.

Psihološki, mjesečev kamen stišava prenagle reakcije na situacije i na emotivne okidače. Mentalno, mjesečev kamen otvara um prema iznenadnim i iracionalnim impulsima. Smiruje emotivnu nestabilnost i stres, stabilizira emocije. Poboljšava emotivnu inteligenciju.

Mjesečev kamen pruža duboko emotivno iscjeljenje i liječi poremećaje višeg probavnog trakta, koji se povezuju s emotivnim stresom. Fizički, Mjesečev kamen snažno utječe na ženski reproduktivni ciklus i smanjuje napetost i bolove izazvane menstruacijom.

Narukvica Nebo

Perle tirkiza, kristala, mjesečevog kamena i elementi od tibetanskog srebra nanizani na posrebrenu žicu.

Raspršuje negativne energije, umiruje emocije, daje unutarnju smirenost.

Dužina: 19-22 cm

Cijena: 150 kn

 

Podudarni sadržaj

Prethodna objavaKako sam spasila sebe
Slijedeća objavaOdaberite Buddhu kako bi vidjeli svoju budućnost i primili poruku
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here