Narukvica “Nostalgija”: Pahuljičasti opsidijan – Snažno iscjeljenje

0
5659

Pahuljičasti opsidijan je kamen koji nosi snažnu iscjeljujuću energiju.

Ovo je opuštajući kamen, koji dovodi do duhovnog mira, kamen bez granica i ograničenja. Pruža snažnu zaštitu, stvarajući štit protiv negativnosti. Stvara uzemljujuću vrpcu iz donje zemaljske čakre do centra zemlje, upija negativnu energiju iz okruženja i daje snagu u trenucima kada je potrebna.

Ovaj kamen stimulira rast na svim razinama. Koristan je za osjetljive ljude. Blokira energetske napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje. Tjera na istraživanje nepoznatog, otvarajući nove horizonte. Donosi jasnoću uma i razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja.

Razgrađuje emotivne blokade i drevne traume, donoseći dubinu i jasnoću emocijama. Potiče kvalitete suosjećanja i snage. Pahuljičasti opsidijan vam pomaže da prepoznate i otpustite “pogrešno razmišljanje” i stresne mentalne modele.

Potiče smirenost i unutarnji fokus i duboko iscjeljenje duše.

Responsive text-52 horizontalTakođer je odlična zaštita od psihičkih napada. Apsorbira negativne energije iz okoline. Izvlači mentalni stres i napetost. Promiče osobine samilosti i snage.

Koristan je za naročito osjetljive ljude. Blokira psihičke napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje. Vibracije ovog kamena mogu rezonirati u čakri trećeg oka i pruža snažnu pomoć kod primanja odgovora na pitanja u komunikaciji sa Svemirom.

Ovo je kamen čistoće, koji daje ravnotežu tijelu, umu i duhu. Djeluje na vene, kosti i potiče cirkulaciju. Povezan je s korijenskom i sakralnom čakrom.

Pomaže kod probave, detoksificira, otapa blokade i napetosti, uključujući i otvrdnule arterije. Smanjuje bolove od artritisa, problema sa zglobovima, grčeva i ozljeda. Potiče cirkulaciju i grije ruke i noge. Može koristiti za smanjenje povećane prostate.

Opsidijan se čisti pod tekućom vodom.

Narukvica Nostalgija

Perle pahuljičastog opsidijana s privjescima srca i elementima tibetanskog srebra.

Dužina: 20 cm

Cijena: 150 kn

PODIJELI
Prethodna objavaOvaj život je samo bljesak u vječnom putovanju
Slijedeća objava15.09. Split – Tečaj Mudri 2. stupanj
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here