Narukvica Plavo zeleni svijet – Lapis lazuli i krizokola

0
2128

Lapis lazuli je kristal istine u svim aspektima.

Otkriva unutarnju istinu, te promiče svijest o sebi i prihvaćanje tog znanja. Potiče preuzimanje kontrole nad životom i samosvjesnost,  te dozvoljava izražavanje svog stava bez uzdržavanja ili kompromisa.

Lapis lazuli je snažan pojačivač misli. Stimulira više sposobnosti uma, donosi objektivnost i jasnoću. Potiče kreativnost kroz povezivanje s izvorom.

Lapis lazuli otvara treće oko i balansira grlenu čakru. Stimulira prosvjetljenje, olakšava duhovno putovanje i potiče osobnu i duhovnu moć. Ovaj kamen brzo otpušta stres, donoseći duboki mir. Sadrži ogromnu smirenost i ključ je za postizanje duhovnih vještina.

Pridonosi izražavanju vlastitog mišljenja i konflikt zamjenjuje harmonijom. Podučava vrijednosti aktivnog slušanja i potpomaže izražavanje osjećaja i emocija. Razgrađuje mučeništvo, okrunost i patnju. Otklanja  poteškoće u grlu ili u komunikaciji uzrokovane  potisnutim bijesom.

Lapis lazuli je magično privlačan kristal. Poznat je kao snažan zaštitnik međuljudskih odnosa. Legenda kaže – ako ga poklonite dragoj osobi u znak prijateljstva, on će vas doživotno, u svim okolnostima i prilikama vezati s tom osobom na jedan poseban način.

Responsive text-52 horizontalKrizokola je izrazito nježan kamen koji nas uči zdravoj i uravnoteženoj komunikaciji s okolinom, ali i sa samima sobom.

Pomaže nam da ostanemo u dodiru sa svojim srcem i da na otvoren i blag način kažemo ono što nam je na duši. Popularna je među javnim govornicima, jer smiruje tremu uoči izlaska pred publiku.

Tijekom meditacije krizokola smiruje um i vraća ga u sadašnjost. Stišava mentalno čavrljanje i uči nas slušati govor duše. Pomaže nam da svoje duhovne spoznaje integriramo u svakodnevicu.

Otvara srce ka iskustvima bezuvjetne ljubavi. Budi dublje razumijevanje sebe i naših odnosa s okolinom. Ima sposobnost iscijeliti odnose u kojima se igraju igre moći i manipulacije. Podsjeća nas da su ljubav i iskrenost najviše vrijednosti kojima trebamo težiti.

Na emocionalnom nivou, krizokola nam pomaže da izrazimo i prihvatimo ono što smo potisnuli. Daje ravnotežu i cjelovitost. U ljubavnim vezama uči partnere kako da budu ranjivi i pažljivi jedni prema drugima.

Narukvica Plavo zeleni svijet

Perle lapis lazulija s većim perlama krizokole i elementima tibetanskog srebra.

Dužina : 19,5 cm

Cijena: 150 kn

PODIJELI
Prethodna objava28-29.10. Zagreb – Prana i pranayama radionica: Tehnike disanja i rad s životnom energijom
Slijedeća objavaOrgonski set – Osobna zaštita (piramida, medaljon, osobni i pločica za mobitel)
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here