Narukvica JOY – Žad i ahat

0
1418

160×600 text-47 lijevo

Žad je simbol čistoće i smirenosti.

Vjeruje se da privlači sreću i prijateljstvo. Stabilizira osobnost i objedinjuje um s tijelom. Potiče zadovoljstvo samim sobom. Otpušta negativne misli i opušta um.

Pomaže da prepoznate sebe kao duhovno biće na ljudskom putovanju i budi skrivena znanja.

Doprinosi spokojnom razmišljanju oslobađajući nas negativnih misli. To je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah.

Može biti izvrsni pomoćnik i tihi pratitelj koji je u stanju suptilno proizvesti energiju koja će utjecati na povećanje ljudske svijesti. Zbog svoje opće učinkovitosti, žad stoji rame uz rame s dijamantom, koji je poznat kao najsnažniji dragi kamen. Još od drevnih vremena smatra se kraljevskim kamenom pa se kao takav i koristio u mnogim civilizacijama.

Jedan je od nekoliko kristala koji imaju veoma jake iscjeliteljske moći. Odbija negativnost i poznat je po svom zaštitnom faktoru od svih negativnih vibracija koje posebno mogu utjecati na naš biološki razvoj. Uspostavlja jake veze između svih slojeva našeg mentalnog sklopa jačajući naš intelektualni potencijal. Jača auru.

Vjeruje se da donosi dug i plodan život. Jača  energiju nosioca i osigurava njegovu zaštitu. Umiruje živčani sustav i usmjerava strast na konstruktivan način. Zeleni žad se može koristiti za harmoniziranje veze koja ne funkcionira.

Amajlije napravljene od ovog tvrdog i veoma lijepog kamena su pomagale ženama pri porođaju, a smatralo se i da pružaju sigurnu pomoć onima koji pate od probavnih smetnji.

U tradicionalnoj kineskoj medicini se koristi za uklanjanje srčanih tegoba i smanjenje psihoza; donosi sreću i čuva od zla, sprječava noćne more i probleme s očima, liječi depresiju i melankoliju, pomaže u izlječenju bolesti bubrega i digestivnog trakta, pojačava plodnost kod muškaraca.

Zeleni ahat je kamen sklada i prijateljstva.

Donosi obilje, uspjeh i blagostanje. Ako smo skloni krajnostima ili pretjerujemo u dužnostima, on nam pomaže uspostaviti ravnotežu. Donosi nam samopouzdanje i više samopoštovanja.

Može smanjiti i teškoće povezane sa svladavanjem ovisničkog ponašanja. Ovo je kamen procvata, prosperiteta i blagostanja.

Poboljšava mentalnu i emotivnu fleksibilnost i pomaže pri donošenju odluka. Koristan je u razrješavanju konflikata.

Povezan je sa srčanom čakrom. Poboljšava cirkulaciju, općenito ozdravljenje, oporavak, probavne i crijevne poremećaje.

Narukvica Sretan san

Perle ružičasto zelenog žada (8 mm) u kombinaciji s perlama zelenog ahata i elementima tibetanskog srebra.

Dužina: 19 cm

Cijena: 140 kn

PODIJELI
Prethodna objavaTransparentni orgonski medaljon sa zlatnim listićima
Slijedeća objava12.-13.08. Međunarodni Slama Art Festival
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here