Narukvica “Zaljubljenost” – Opsidijan i sedef

0
603

160×600 text-47 lijevo

Opsidijan je kamen bez granica i ograničenja.

Djeluje vrlo brzo i velikom snagom. Nemilosrdan je u razotkrivanju propusta, slabosti i blokada, te nas potiče na rast i daje čvrstu potporu dok radimo na ostvarenju cilja.

To može dovesti do toga da negativne emocije i neugodne istine isplivaju na površinu što će vam omogućiti da ih ispitate i nakon toga preobrazite u ljubav i prihvaćanje.

Olakšava povratak u prošlost i iscjeljuje bolne emocije ili traume koja je još uvijek imamo u sadašnjosti. Pruža duboko iscjeljenje duše.

Opsidijan je kamen koji pruža snažnu zaštitu, te je odličan za uklanjanje negativnosti. Također je odlična zaštita od psihičkih napada.

Snažan je čistač psihičkog smoga stvorenog unutar aure, te je odličan kristal za duhovni ili iscjeljujući rad. Ima snažna metafizička svojstva koja će vas štititi protiv negativnosti, a energija ovog kamenja može stimulirati dar proroštva.

Blokira psihičke napade i apsorbira negativne energije iz okoline. Izvlači mentalni stres i napetost. To potiče rast na svim razinama, pozivajući istraživanje nepoznatih i otvaranje novih horizonata.

Donosi jasnoću uma i briše konfuziju. Promiče osobine samilosti i snage.

Stvara uzemljujuću vrpcu iz donje zemaljske čakre do centra zemlje, upija negativnu energiju iz okruženja i daje snagu u trenucima kad je potrebna. Koristan je za naročito osjetljive ljude. Blokira psihičke napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje.

Opsidijan eliminira energetske blokade i opušta napetost, ugrađujući psihološku sjenku u cjelinu, da bi donio spiritualni integritet. Usidrava duh u tijelo. Ovaj kamen stimulira rast na svim nivoima.

Tjera na istraživanje nepoznatog, otvarajući nove horizonte. Donosi jasnoću uma i razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja. Potiče kvalitete suosjećanja i snage.

Vibracije ovog kamena mogu rezonirati u čakri trećeg oka i pruža snažnu pomoć kod primanja odgovora na pitanja u komunikaciji sa Svemirom.

Opsidijan daje uvid u uzroke bolesti. Pomaže kod probave. Detoksificira, otapa blokade i napetosti, uključujući i otvrdnule arterije. Smanjuje bolove od artritisa, problema sa zglobovima, grčeva i ozljeda. Potiče cirkulaciju i grije ruke i noge. Može koristiti za smanjenje povećane prostate.

Sedef je Majka Bisera i od davnina simbolizira svetost i božansko porijeklo.

Sedef se sastoji od mikroskopski sićušnih kristala. Svaki kristal savršeno je poredan s ostalima tako da se svijetlo koje prolazi kroz os jednoga odražava i prelama preko drugog i tako nastaje plamen duginih boja.

Također,  nosi i simboliku bisera.  Privlači obilje, jača intuiciju i imaginaciju. Štiti od negativne energije i preobražava ju u pozitivnu. Njegova tradicionalna upotreba je u pročišćavanju prostorija gdje se nalazi. Stabilizira raspoloženje, te održava duh vedrim.

Pojačava senzibilitet i jača inicijativu i intuiciju na duhovnom planu.

Pomaže pri osvajanju plemenitih duhovnih visina. Oživljava ga koža i šarm one koja se kiti njime.

U kristaloterapiji poznato je da sedef pomaže kod visokog krvnog tlaka,  vrtoglavice, poboljšava vid, te iscjeljuje rane.

Narukvica  – Zaljubljenost

Perle opsidijana s ukrasnim raznobojnim sedef srcima i elementima tibetanskog srebra.

Dužina: 20 cm

Cijena: 140 kn

PODIJELI
Prethodna objavaSamo 2 stvari koje Svemir želi da uvijek budemo svjesni – Sve ostalo je smicalica!
Slijedeća objavaStabla iscjeljuju: Kako pronaći svoje drvo?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here