Foto: pixabay.com

Odvojite vrijeme za sebe, osigurajte mir i da vas nitko ne smeta.

Lezite na leđa, smirite se i budite svjesni da vaše tijelo diše. Samo promatrajte disanje.

Usmjerite pažnju na vaš solarni pleksus, čakru koja je najviše izložena okolnim utjecajima.

Ova čakra koja se nalazi u predjelu trbuha, nekih tri-četiri prsta iznad pupka, zadužena je za primanje energije i informacija iz okoline i njihovu obradu.

Svaki kontakt s drugom osobom, svaka nova okolina ili situacija, automatski aktivira solarni pleksus da prima nove informacije i da nam omogući da ih obrađujemo, promatramo, analiziramo i učimo iz svega toga.

Solarni pleksus je kod većine nas onečišćen, zato što smo u ovom svijetu stalno okruženi pritiscima i negativnostima iz okoline, s kojima jednostavno nemamo vremena izaći na kraj. Zato se takva energija skladišti u solarnom pleksusu i tu može ostati i čitav život. Mnogi ljudi koji su doživjeli traume i neugodna iskustva u djetinjstvu, a s kojima se nisu pomirili, imaju onečišćenja u ovoj čakri. Ovo može kasnije izazvati probleme s probavom i sa stomakom. Također može se dogoditi da nefunkcionalnost solarnog pleksusa izazove probleme u drugim čakrama.

Mentalnom rukom (lijevom ili desnom, kako osjetite da treba) čupajte iz solarnog pleksusa crne niti straha, jednu po jednu, koliko ih već ima.

Bacite ih u svjetlost izvan vašeg polja.

Ako samo dolaze, ništa ne brinite, samo radite dalje dok ne osjetite da je dosta.

Vježbu možete izvoditi svaki dan, tjedan dana. Kada osjetite da vam je previše, vježbu prekinite na neko vrijeme (onako kako osjetite) pa nastavite onda kada budete spremni za to.

ILI

Usmjerite pažnju na grudnu kost.

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Mentalnom rukom (lijevom ili desnom, kako osjetite da treba), čupajte crne niti zamjeranja, jednu po jednu, koliko ih već ima. Bacite ih u svjetlost izvan vašeg polja. Ako samo dolaze, ništa ne brinite, samo radite dalje dok ne osjetite da je dosta. Vježbu možete izvoditi svaki dan, tjedan dana. Kada osjetite da vam je previše, vježbu prekinite na neko vrijeme (onako kako osjetite) pa nastavite onda kada budete spremni za to.

ILI

Usmjerite pažnju na pupak.

Mentalnom rukom (lijevom ili desnom, kako osjetite da treba), čupajte crne niti ljubomore, zavisti, posesivnosti, teških strasti, jednu po jednu, koliko ih već ima. Bacite ih u svjetlost izvan vašeg polja. Ako samo dolaze, ništa ne brinite, samo radite dalje dok ne osjetite da je dosta. Vježbu možete izvoditi svaki dan, tjedan dana. Kada osjetite da vam je previše, vježbu prekinite na neko vrijeme (onako kako osjetite) pa nastavite onda kada budete spremni za to.

Radite na području, ovisno o emocijama kojih ste svjesni.

VAŽNO: Sjetite se zahvaliti i ispražnjeno mjesto popuniti Svjetlošću, Ljubavlju, Oprostom, Mirom i Iscjeljenjem.

fontanasvjetlosti.com

ORGONSKI SET ZA OSOBNU ZAŠTITU

ORGONSKI SET

Za osobnu zaštitu

Iscrpljen si zbog stresa na poslu, bolesti ili lošeg spavanja? Muče te podzemne vode i mobilni repetitori?
Živiš li blizu baznih stanica, često koristiš mobitel, a okružen si i s drugim elektroničkim uređajima, svakako pročitaj više o orgonskim proizvodima koji učinkovito pomažu u obnavljanju i zaštiti tvoje energije.

Cijena: 245,05 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaTEST: Vanilija, čokolada… Izaberite svoj omiljeni sladoled i otkrit ćete nešto važno o vašoj osobnosti
Slijedeća objava“Sreća nije odredište – to je način života.” – Neprocjenjive mudrosti za sva vremena
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here