Foto: freestocks.org

160×600 text-47 lijevo

Nekada davno mislila je da ga treba…

Jako, jako davno.

Sanjala je o tome i željela želje kada bi ugledala zvijezdu padalicu i nadala se da će se jednoga dana on pojaviti sa svojim tajanstvenim punim srcem, u ratnim čizmama, spreman na borbu protiv demona, spreman da joj pokloni svoju beskrajnu ljubav.

Ali ne više.

Sada joj treba prostor, samoća i širom otvorena vrata.

Potreban joj je zrak u plućima, potrebno joj je da život u potpunosti uroni u šupljinu njezinih kostiju, te da pulsira kroz prašnjave komore oko njenog srca.

Ona zna da osamljenički put nije uvijek lagan – može biti nepopustljiv i ponekad je zatrpan usamljenošću.

Ipak, prisiljava je da kopa duboko, ispod svilenih slojeva njezina tijela i da se propituje od kojeg je drevnog napitka, zvjezdane prašine, snage i tvari napravljena. I uglavnom, čini da se osjeća neopisivo živo.

Potiče je da se okrene i promijeni, a maglovita samotnjačka cesta potiče je da hrabro krene dalje, da razotkriva sebe i da si oprašta svoje nedostatke.

U prošlosti je pala na čari galantnih muškaraca koji su se pametno pretvarali da su neustrašivi ratnici sa zadivljujućim riječima, ali njihovi osjećaji su nestali, rastvorili se poput origamija.

Bili su privremena, čudesna smetnja, ali spalili su joj duboku rupu u prsima, a um joj je više puta rekao: “Ne, ovo ti je već poznato, draga, on nije prava osoba za tebe.”

Iako nije uvijek bila spremna slušati, veća moć inherentno je znala prekidati te pozive i pronašla je način kojim se usmjerava na stazu i zadržava je podalje od slomljenog srca i boli.

Da, ponekad osjeća tugu i bolnu prazninu koja je ponekad uhvati neopreznu. Ona žudi za intimnom, duhovnom vezom sa znatiželjnim, dragocjenim, magnetičnim dušama, ali bilo joj je suđeno daleko više nego da bude vezana za jedan polovičan odnos. Ono što joj stvarno treba jest da diše slobodno i divlje u misteriji života.

Ona je uragan u tornadu, ima svoju unutarnju smirujuću, nepobjedivu ljubav koja ju čuva na sigurnom i nježno zaštićenom za vrijeme duge, tamne olujne noći.

Ona je svoja vlastita tiha muza, neiscrpna kozmička sila, ona je svoj vlastiti prokleti ratnik, jedini u cijeloj galaksiji zamotan u mekanu vunu.

Njoj nisu potrebna obećanja uz poklone i sigurno ne treba čuti izgovorenih 7 slova kako bi znala da vrijedi.

Samo želi gledati more, slušati šapat lišća koje pada s drveća i osjetiti vjetar kako joj mrsi kosu kako bi znala da je voljena.

Neće neumorno tražiti, ali ako se jednom pojavi neki muškarac ili čak ratnik i ne bude pokušao ukrasti njezinu čaroliju i sjaj, tada će ga prepoznati i eventualno poželjeti da joj bude blizu – i iako ga ona može njegovati i obožavati ga , nikad ga, nikad neće trebati.

Ona je već sve što joj treba.

elephantjournal

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

AKCIJA!

himalajska lampa atma.hr

Himalajska lampa

Lampa od divnih, ružičastih grumenja najčišće himalajske soli – stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje.

Električna lampa od himalajske soli na drvenom postolju, svaka je unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo.

himalajska lampa atma.hr

Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor. Stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Dimenzije: širina: 10-13 cm, duljina: 15-19 cm, težina: 2-3 kg

Plaćanje pouzećem (poštarina 25 kn – GLS)

Cijena: 149 kn

 

Prethodna objavaSaturn i Sjena: Svatko nosi sjenu, a manje je utjelovljena u onih pojedinaca koji žive svjestan život!
Slijedeća objavaHoroskop za lipanj – Kolo vode Blizanci, Bikovi i Rakovi!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here