Složite polovice nektarina s tvorenom stranom prema gore u plitku tavu.

Stavite ricotta sir u malu zdjelu i umiješajte i šećer.

Koristeći se čajnom žličicom, napunite jednakom količinom smjese šupljine svake polovice nektarine. Zatim pospite sa zvjezdanim anisom.

Pecite ih na srednje jakoj vatri na 6-8 minuta, taman dok nektarine budu vruće.

Poslužite toplo.

http://www.centar-zdravlja.net/zdravi-recepti/deserti/8/nektarine-s-pikantnom-ricottom/730/

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaNeoskvrnuta luna
Slijedeća objavaIndustrija uzgoja kanabisa uskoro najbrže rastuća na svijetu, pogledajte kako pokrenuti biznis
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here