Čarobna, nevidljiva nit postoji između te dvije osobe, čiji se putovi trebaju ukrstiti

0
40214
Foto: Cocoparisienne/pixabay.com

Responsive text-52 horizontalNe dolazimo sami na ovaj svijet, unatoč vjerovanju da je rođenje početak, prvi list.

Polako nam se otvaraju mogućnosti, stvaramo nove kontakte i stječemo nova znanja. Ipak, kako odrastamo, shvaćamo da negdje postoji netko tko nam je sličan, piše Bright side.

Ne samo da nam je sličan, već nam je i jako blizak, netko koga ćemo sigurno upoznati jednog dana. Ta osoba nam je bliža od roditelja, draža od bliskih prijatelja i zagonetnija od svemira. Prolazimo kroz naše svakodnevne rutine s nemilosrdnim osjećajem da ćemo se susresti.

Možda je baš iza idućeg ugla; možda će se pojaviti sljedeći tjedan, spletom nevjerojatnih okolnosti. Svašta se može dogoditi.

U međuvremenu, susrećemo drugu osobu; ona je zanimljiva, lijepa, inteligentna i atraktivna. Preplavljeni smo uzbuđenjem. Čini se da se ljubav pojavila i mislimo kako je to ona prava ljubav.

Vrijeme prolazi i ponovno osjećate da nešto nije u redu. Onaj svjetionik u prsima još uvijek je u potrazi za nečim. Osoba s kojom jeste – nije ona prava.

Želite nastaviti putovanje, otići u polumrak,  prema neizvjesnosti, gdje je vjerojatno možete susresti. I nastavljate. Pojavljuje se novi osjećaj. Ali, pogrešan je. Ponovno.

300×250 centar text-39

Kako vrijeme više prolazi, to manje vjere ostaje. Postoji li ona prava osoba?

Tek kada odustanete, kada počnete vjerovati kako nema te osobe na ovoj planeti, kada konačno otpustite osjećaje, u potpunosti prihvatite svoju sudbinu i svoju samoću … tek se onda taj nevidljivi konac proteže i omogućuje toj osobi da dozna za vas.

Sve se razvija najbolje, a dvije osobe ogoljele nade upoznaju jedna drugu.

Čarobna, nevidljiva nit postoji između te dvije osobe, čiji se putovi  trebaju ukrstiti. Oni će pronaći jedan drugog samo kada znaju suštinu slobode i samoće; kada mudrost prevlada ludost, znanje neznanje i prihvaćanje tvrdoglavost.

300×250 centar text-39

Oni će se sastati. Nevini, iskreni, spremni voljeti, dati, spremni postati bolji. Jer oni zajedno nisu sami. Zajedno su jaki, imaju umnožene osjećaje, mudrost, imaju vječnost za eksperimente.

Njihov susret otvara nove mogućnosti koje mogu iskoristiti samo kao par. I svijet će im pljeskati jer će ta zajednica uvijek donositi svjetlo i znanje svima oko njih.

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Daljina, ljudi, teški uvjeti: ništa ih ne može spriječiti da dovrše svoju misiju. Oni su se susreli, a to znači da se glavna stvar već dogodila. Sve ostalo je samo pitanje vremena.

Jedino što je potrebno da sada znaju je da prava ljubav nije samo iskra u vatri života. Prava ljubav je ta vatra. I sve prepreke će izgorjeti u plamenu.

Čarobna nit je između dvoje ljudi kojima je suđeno da budu zajedno. A njeno ime je – prava ljubav.

NARUKVICA 7 ČAKRI

Unisex energetska narukvica od lave i kristala “7 čakri”

Fantastičan poklon za oba spola!

Svaka čakra ima svoje posebne boje i kristale. Kristali su veliki darovi prirode i otvaraju nam mogućnost da podignemo svoju kvalitetu života i potpuno se uskladimo sa svojom vlastitom prirodom.
Sastav: vulkanska lava, ljubičasti ahat, lapis lazuli, tirkiz, zeleni howlit, tigrovo oko, jantar, crveni ahat, metalni ukrasi antik stila u bakrenoj boji
Promjer perlica: 8 mm / Duljina: 20 cm (rastezljivo)

Cijena: 108 kn - Kupi ovdje

PODIJELI
Prethodna objavaBritanski kardiolog uzburkao javnost: Masti čuvaju zdravlje, deblja nas samo ovo!
Slijedeća objava9 vrsta boli koje su izravno povezane s psihom: Bol u ramenu – teški emotivni teret!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here