Responsive text-52 horizontal
Kada pogledate sliku dolje, čije lice vidite?

Pri normalnoj udaljenosti gledanja zaslona računala trebali bi vidjeti lice velikog znanstvenika Alberta Einsteina.

Sada lagano zažmirite ili se udaljite od monitora put unatrag i dalje gledajući.

Primjećujete li možda sada veliku glumačku divu Marilyn Monroe?

Marylin – Einstein hibrid dupla slika je djelo dr. Aude Oliva s američkog prestižnog MIT-a, napravljena za New Scientist magazin.

Pročitajte ispod slike što rezultati govore o vašem vidu.

2882_see_albert_einstein_marilyn_monroe

Na fotografiji biste trebali jasno vidjeti Alberta Einsteina, no pošto je riječ o optičkoj iluziji kratkovidne osobe vidjeti će Marilyn Monroe!

Ako vidite Alberta Einsteina, dok gledate s normalne udaljenosti u ekran – imate normalan vid.

300×250 centar text-39

Ako s normalne udaljenosti gledanje u ekran vidite Marilyn Monroe, vi ste kratkovidni i vjerovatno bi trebali nositi naočale ili kontaktne leće.

Ako ste kratkovidni i već nosite naočale, možete se ovim testom zabaviti, skinuti ih i vidjeti Monroe pa ih opet staviti nazad i vidjeti Einsteina.

Evo još jednom…

200210541486740

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj

Prethodna objava15 stvari koje snažne žene – NE rade!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 20.08.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here