Foto: monicabellucci.itMonica Bellucci – talijanska božica, a jednostavno, žena. Njezina karizma i prirodna ženstvenost nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Osim toga, Monica je majka dvoje lijepe djece, poznaje tri jezika i obožava yogu.

“Prvo dijete sam rodila s 40, drugo s 45, glumila u “Bondu” s 50 i nikad ne bih voljela ponovo imati 20 godina. U mladosti imate “beaute du diable (đavolju ljepotu)” kako kažu Francuzi, ljepota koju ne razumijete, koju niste spoznali. Ali kad ti je 50, unutar tebe se rađa ljepota druge vrste, ljepota koja ti daje snagu. Ta snaga nije vezana za vanjsku ljepotu!”

Prikupili smo vam mudre citate ove fantastične žene kao dokaz da vanjska ljepota može nositi sa sobom i prekrasnu dušu:

 • Ništa ne pripada nama: ni našim muževima niti djeci. Možemo podijeliti samo s ljudima koje volimo.
 • Žena može voljeti, kao da nikad neće otići. No, može doći i takav dan kada će otići kao da nikada nije voljela.
 • Za mene postati starijom, znači – postati boljom!
 • Ljepota žene postaje problem samo u dva slučaja: kada je nema i kada ne postoji ništa osim ljepote.
 • Što ću raditi kad ostarim i kada me moj odraz u zrcalu više neće veseliti? Isto što je radila i moja mama. Neću gledati sebe u zrcalu – gledat ću svoju djecu.

Responsive text-61
 • Ja uvijek kažem mladim djevojkama: “Naučite voljeti svoje tijelo!” Jer savršenstvo ne postoji i sasvim je očito da žena s oblinama nije manje lijepa od vitke djevojke. Jednostavno, trebaš naučiti prihvatiti sebe, onakvom kakva jesi.
 • Svima su nam potrebne iluzije. I zato volimo filmove.
 • Ni za što na svijetu ne bih željela da mi je ponovo 20. Sada sam mnogo sretnija nego tada, jer u tom uzrastu mi tek spoznajemo sebe, pokušavamo razumjeti što želimo biti, patimo od nesigurnosti. Sada znam točno ono što trebam i bez čega mogu živjeti. • Ljudi mogu oprostiti čovjeku pamet, čak i talent, ali ljepotu i uspjeh – nikada.
 • Po mom mišljenju, glupo je, s obzirom na mladost i ljepotu, postati sponzoruša nekome s dubokim džepom, beskrajno trošiti život na raznim zabavama. Ljepota nam je potrebna kako bismo pronašli sklad, ljubav i smisao u ovom kaotičnom svijetu.

Milijana

MILIJANA


DUHOVNI MEDIJ, ANĐEOSKE KARTE, NEGATIVNE EMOCIJE I BLOKADE, KARIJERA, LJUBAV, PRIVLAČENJE OBILJA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 02
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

 • Nema potrebe mrziti zavidne ljude, oni priznaju da si bolji.
 • Ljepota postaje izražajnija i zanimljivija kada je prikrivena odjećom.
 • Ženstvenost – to je sklad, prirodnost i senzualnost.
 • Ne razumijem žene koje tvrde da ih muška želja ponižava. Mislim da jednostavno nisu u skladu sa sobom.
 • Biti lijepa s 20 godina – to je prirodno. Kada ste lijepi s 45 ili 55 – to je životna pozicija.

Izvor: uspesnazena.com

drvo sreće – ex unisex

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaRiječi koje liječe
Slijedeća objavaMagnezit ogrlica – Otvara srčanu čakru i stimulira iskrenu ljubav
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here