Foto: pixabay.com

Responsive text-52 horizontalTajna uspostavljanja i održavanja stanja koje stvara alkalnost nije samo u zdravoj i balansiranoj prehrani već i u predanosti služenju drugima. U tom stanju naše tijelo stalno preplavljuje odgovarajuća alkalnost. To ne znači da morate dati sve što imate ili trčati okolo kao dobročinitelji. Služenje često pogrešno shvaćamo. To nije samo čovjekoljubiv projekt čiji je cilj mijenjati svijet. Zapravo je riječ o osnovnom načinu na koji se ponašamo prema svom susjedu i samom sebi.

Topao, ljubazan osmijeh nekome tko misli da je sve izgubljeno, iskren dodir ruke nekome tko je izgubio nadu, pomoć poniznoj osobi kojoj je prijeko potrebna, lijepa riječ ili molitva za životinje koje pate, iskren blagoslov hrane koju pripremate.

300×250 centar text-39

Sve su to samo neki primjeri služenja drugima. Služite s tom mišlju – svim svojim djelima pokažite najviše i najbolje u sebi. Iskreno stanje duha koje stvara alkalnost je ono iznutra – bogato, mirno i zadovoljno. Alkalnost će se pretakati po vašem tijelu, zaslađivati vaš život i vinuti vas u nebesa.

Molitva: sakrament koji stvara alkalnost

Energija koju stvara molitva povećava alkalnost svega čega se dotakne pa i hrane koju jedemo. Ako molitvu na brzinu samo izrecitirate iz navike, bez osjećaja, tada se prenese samo malo energije. Da bi se hrana električno i kemijski promijenila u alkalnu, moramo iskreno osjetiti molitvu. Prije jela izrecite iskrenu molitvu nebeskom Stvoritelju, a potom okusite slatku razliku.

300×250 centar text-39

Snimili su Kirlijanove fotografije vode koje otkrivaju skrivena elektromagnetska polja prije nego što ju je blagoslovio redovnik i nakon toga. Rezultati su bili zapanjujući. Fotografirali su također auru ruku prije duhovne seanse liječenja – ruke su tada odavale samo malo svjetlosti, dok su nakon seanse jako svijetlile. To je učinak molitve. Bio sam svjedok polaganju ruku kao metode liječenja i sa strahopoštovanjem sam gledao kako se mnogo akutnih stanja poboljšalo ili potpuno nestalo.

Usklađenost s Bogom najjači je i najbrži način da postignemo tjelesnu reakciju koja stvara alkalnost. Sveto bivstvo u svom najčišćem obliku, što molitva zasigurno jeste, trenutno preobražava kisele otpadne produkte. To vodi u spontano liječenje bilo koje tjelesne ili osjećajne patnje i bolesti.

Nitai

NITAI


26 GODINA ISKUSTVA – ISCJELJIVANJE NA DALJINU, TAROT, ČAKRE, ANĐELI, KRISTALI, LJUBAV, HOROSKOP MAYA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 05
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Naše tijelo je nešto najgenijalnije, najsavršenije što uopće možemo zamisliti. Čudite se toj majstoriji, divite joj se. Budite ponosni na svoje tijelo i poštujte ga. Upoznajte ga i brinite se za njega, upravo onako kako se brinuti za primitivne tehničke uređaje: automobil, mobitel, DVD … Naučite nešto o hrani, vitaminima, mineralima.

Ako tijelo nije zdravo, ne možemo biti sretni!

Ne treba puno znati o medicini, poznavati pojedinosti zdrave prehrane, brojiti kalorije, učiti o različitim dijetama, puno discipline, fizičkog napora i odricanja.

Potrebno je samo malo za postizanje izvrsnog zdravlja i dugog života.

Odlomak iz knjige: “Alkalizirajte se ili umrite” – THEODORE A. BAROODY

Priredila: Marija Božić, instruktor Hatha joge, Joga centar Amrita / novasvest.com

POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaS.N. Lazarev: Štitna žlijezda najviše strada OVIM ljudima!
Slijedeća objavaNarukvica Hematit – Kamen za um
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here