Responsive text-52 horizontal
Apasra Hongsakula danas ima 67 godina, a davne 1965. godine bila je miss Tajlanda. Apasra se udala i rodila sina, no bračna sreća nije potrajala pa se rastavila. Na rodnom Tajlandu i dalje je jako popularna, gdje vodi poznati spa centar.

Prvo što “bode u oko” kad je riječ o Apasri svakako je njezin mladolik izgled. I danas, iako je već vremešna žena, izgleda za svoje godine – zastrašujuće mladoliko.

Apasrino lice je utegnuto je, a linija vitka kao i prije gotovo 50 godina kad su je proglasili najljepšom Tajlanđankom.

Responsive text-52 horizontal
desktop-1413833347

Koja je njezina tajna nitko ne zna, a Apasra ne želi otkriti. Kaže da vodi jednostavan život, njeguje se, a ostalo je, kaže, dar prirode.

Ipak, strani mediji pišu da ljepotu navodno duguje estetskim zahvatima.

Ona i njen menađer tvrde da nije nikad išla pod nož, no to sve poznate osobe tvrde – stoga se takve izjave uzimaju s rezervom. Ono što možemo primjetiti je da očito redovno koristi nekirurške tretmane pomlađivanja kao što su punjenje hijaluronskom kiselinom, botoks, možda lifting lica koncem, razne pilinge i sl. Naravno, sve to uz redovnu njegu, kozmetičke tretmane, vježbanje, posebnu prehranu – i Photoshop 🙂

desktop-1413833349

Ipak – moramo priznati da žena odlično izgleda jer nekima ni sve gore nabrojano ne bi pomoglo da izgledaju ovako sa 67! Možda je ipak najviše do zdrave prehrane i unutrašnjeg zadovoljstva?

Responsive text-52 horizontal
Javnost se šokirala kad je nedavno objavljena reklamna kampanja za jedan tajlandski salon ljepote s Apasrinim fotografijama. Na “fotkama” na sebi ima pripijenu kratku haljinu boje ciklame, a u licu izgleda kao 20-godišnjakinja, ako ne i mlađe. Naravno, Photoshop je odradio svoje. Ipak…

mus4

 “Apasra je tek nedavno prvi put u životu posegla za peglom za kosu i vidjela da joj kosa može biti i ravna, možda vam zato na slici izgleda mlađa. Ljepotu duguje zdravom životu, kvalitetnoj prehrani i tome što nikad ne izlazi na sunce bez zaštite”, rekao je Apasrin menadžer.

Što vi mislite?

desktop-1413833346

Podudarni sadržaj

Prethodna objavaTehnike disanja koje će vas rashladiti pri velikim vrućinama
Slijedeća objava10 Ayurvedskih savjeta za dobar san
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here