ČETVRTAK 14.12.2017.

Jupiter u danu i Neptun u broju mogu donijeti dobru energiju. Iako Neptun može zamutiti realnu sliku – Jupiter ga, uz malo naše dobre volje, može energetski nadjačati svojim dobrim aspektima. Mogle bi se otvarati neke nove prilike koje valja iskoristiti, a mogle bi se i realizirati mnoge stvari koje nam već duže nisu išle za rukom. Kako uvijek – sve ovisi o nama samima – važno je da razbistrimo svoj um. U ljubavi može biti interesantan dan za one koji su slobodni. A što se financija tiče ovo je dan kada bi se moglo zaraditi na brzinu.

300×250 centar text-39

PETAK 15.12.2017.

Venera u danu i Sunce u broju donose lijepe energije ovoga petka. Možemo očekivati plodne događaje koji nam idu na ruku. No valja  napomenuti da dan nije za pasivnost već za akciju. Dan je u notama ljubavnih promjena. Dobri su aspekti za ljubavne susrete i ulaske u vezu. Za one koji su u vezi – dobar je dan za uživanje u zajedničkim trenucima.

SUBOTA 16.12.2017.

Saturn u danu i Mjesec u broju su kombinacija koja donosi pomalo blokirane energije. Mjesec nam još uz to može donijeti i nejasnoće, razdražljivost, promjenjivo raspoloženje i nestabilnost. U ovom danu važno je da se čvrsto držite svojih mišljenja i ne padate pod tuđe utjecaje. Mogao bi se javljati i neutemeljen strah kod mnogih – no važno je da ga eliminirate. Dan je dobar za duhovni rad, pomaganje drugima kao i za odmor.

300×250 centar text-39

NEDJELJA 17.12.2017.

Sunce u danu i Jupiter u broju donose lijepe energije za sam kraj tjedna. Pokušajte se u ovome danu opustiti, družiti sa dragim ljudima ili sa partnerom. Mogući je i neki iznenadni dobitak novca. Dan je kao stvoren za osmijeh i zaborav na sve negativnosti.

Ovo je idealna nedjelja za aktivan odmor!

POKLON ČITATELJIMA!

Četvero najbržih koji se jave u inbox stranice TarotGalaxy  (www.facebook.com/tarotgalaxy) sa svojim datumom rođenja osvojiti će Analizu životnih lekcija (kroz sva 4 životna segmenta), Osobne aspekte za 2018. godinu, Tarot Čitanje (za narednih 3 mjeseca) ili Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Prva osoba koja se javi u inbox osvaja Analizu životnih lekcija, druga osoba osvaja osobne aspekte za 2018. godinu, treća osoba Tarot Čitanje (za naredna 3 mjeseca), a četvrta osoba osvaja Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaKako je okorjeli znanstvenik ateist zbog dva pitanja zauvijek promijenio mišljenje o Bogu!
Slijedeća objavaOdlazak na darshan Paramahamse Sri Swamija Vishwanande u Maribor – 16.12.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here