Numerološka prognoza od 28.02.-03.03.: Čeka nas lijepi četvrtak!

0
6320
Responsive text-52 horizontalUTORAK 28.2.2017

Mars (8) u danu i Saturn (4) u broju donose dvojake energije ovome danu. S jedne strane – mogući su dobri događaji koji mogu pozitivno promijeniti postojeću situaciju, a s druge strane moguće je da vam dan prođe u naporu i stresu. Važno je biti smiren i držati se plana i reda ovoga utorka. Mogući su i neplanirani troškovi.

SRIJEDA 1.3.2017.

Merkur (5) u danu i Merkur (5) u broju daju povoljne energije ovome danu. Dan je pogodan za preuzimanje inicijative bilo koje vrste te za pokretanje bilo čega novog u svome životu. Energije dana mogle bi biti zaista brze – stoga svakako pripazite da neke stvari ne napravite impulzivno. Također važno je da pripazite na promet, jer kada je dupla vladavina Merkura u danu, moguće su prometne nesreće, koje su najčešće uzrokovane prebrzom vožnjom te zbog premalo obraćanja pažnje.

Responsive text-55

ČETVRTAK 2.3.2017.

Jupiter (3) u danu i Venera (6) u broju donose lijepi četvrtak. Dan je povoljno naklonjen za poslovne i emotivne promjene. U ljubavi – moguće je neko lijepo, novo poznanstvo te ulazak u neki novi emotivni odnos. Moguće su pomirdbe, zaruke i slavlja. U poslu – najbolje će proći oni koji rade na širenju vlastitog posla kao i oni koji se bave uslužnim djelatnostima ili umjetnošću.

PETAK 3.3.2017.

Venera (6) u danu i Uran (7) u broju donose nepredvidivu energiju ovome danu. Sedmica (Uran) u danu mogao bi donijeti mnoge nepredvidive i nenadane događaje – te na taj način zakomplicirati vaše planove. Moguća su nova poznanstva, nenadane poruke putem elektronskih medija te nove prilike za zaposlenje u strukama koje se bave nekakvim inovacijama. Dan je mudro provesti u miru sa obitelji ili partnerom.

Responsive text-52 horizontalPOKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu www.facebook.com/tarotgalaxy i jave se u inbox te stranice sa svojim datumom rođenja mogu izabrati između usporedne analize partnera ili osobnih aspekata za 2017. godinu.

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

PODIJELI
Prethodna objavaOva žena je VATRA, ali ljubav za nju ostaje tajna
Slijedeća objavaOd zabluda možeš raditi predstavu, ali ja ti neću biti publika…
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here